AK Parti'den yerel basına destek vaadi

SİYASET 27.09.2024 - 10:19, Güncelleme: 27.09.2024 - 10:19
 

AK Parti'den yerel basına destek vaadi

AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, yerel basına müjde verdi.

haberimizvar.net- AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, Zonguldak’ta STK ve iş insanları ile buluştu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Derya Akbıyık toplantıda söz alarak “Yaygın basınla biz yerel basın bir tutulmamalı, onlar genele hitap ediyor bizler de sadece bulunduğumuz şehirlere. Kamu görevi yapan biz gazeteciler kamu kurum ve kuruluşlar tarafından veto ediliyoruz ve yasaklanıyoruz. Bu konuda ne demek istersiniz?” diyerek sorusunu sordu. Soru üzerine Zeybekçi şu açıklamayı yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi tasarruf tedbirleri kapsamında yer alan kamu kurumlarının yerel medyaya aboneliklerinin kaldırılması konusunu gözden geçireceklerini ifade etti. Nihat Zeybekçi, yerel basını son derece önemli bulduğunu ifade etti. Abone olunmaması kararının yanlış olduğunu ifade eden Zeybekçi kararı yeniden gözden geçireceklerini ifade etti. “Yazılı basının yanında dijital medyaya da abone olunabilir” diyen Zeybekçi, bu konuda bir değerlendirme yapacağız dedi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak konunun takipçisi olup sonuç almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, yerel basına müjde verdi.

haberimizvar.net- AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, Zonguldak’ta STK ve iş insanları ile buluştu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Derya Akbıyık toplantıda söz alarak “Yaygın basınla biz yerel basın bir tutulmamalı, onlar genele hitap ediyor bizler de sadece bulunduğumuz şehirlere. Kamu görevi yapan biz gazeteciler kamu kurum ve kuruluşlar tarafından veto ediliyoruz ve yasaklanıyoruz. Bu konuda ne demek istersiniz?” diyerek sorusunu sordu.
Soru üzerine Zeybekçi şu açıklamayı yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi tasarruf tedbirleri kapsamında yer alan kamu kurumlarının yerel medyaya aboneliklerinin kaldırılması konusunu gözden geçireceklerini ifade etti.

Nihat Zeybekçi, yerel basını son derece önemli bulduğunu ifade etti. Abone olunmaması kararının yanlış olduğunu ifade eden Zeybekçi kararı yeniden gözden geçireceklerini ifade etti.
“Yazılı basının yanında dijital medyaya da abone olunabilir” diyen Zeybekçi, bu konuda bir değerlendirme yapacağız dedi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak konunun takipçisi olup sonuç almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.