Alex Fener'e karşı

SPOR 26.09.2024 - 10:05, Güncelleme: 26.09.2024 - 09:54
 

Alex Fener'e karşı

Türkiye'deki ilk teknik direktörlük deneyimini Antalyaspor'da yaşayan ve 'Fenerbahçe Efsanesi' olarak bilinen Brezilyalı Alex de Souza, pazar günü eski takımı Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek.

haberimizvar.net- Antalyaspor'un 29 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 7'inci hafta maçında gözler kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Brezilyalı Alex de Souza'nın üzerinde olacak. Antalyaspor teknik direktörü olarak eski takımına karşı duygusal bir karşılaşmaya çıkacak olan Alex, 2004-2014 yıllarında 8 yıl formasını giydiği Fenerbahçe ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye ve 2 kez Süper Kupa sevinci yaşadı. Sarı lacivertli forma ile 241 maça çıkan ve 'Fenerbahçe Efsanesi' olarak bilinen Alex 136 gole imza attı, Türkiye'de 2 kez de gol kralı oldu. GÖZLER BU MAÇTA OLACAK Türkiye'de gözler 29 Eylül Pazar günü Trendyol saat 19.00'da Antalya'da Corendon Airlines Park Stadyumu'nrda oynanacak Antalyaspor- Fenerbahçe maçında olacak. Antalyaspor, teknik direktörü Alex de Souza açısından son derece duygusal olan bu maçı kazanmak için sahaya çıkarken, geçen hafta sahasında ezeli rakibi Galatasaray'a karşı kaybeden Fenerbahçe'de kazanarak şampiyonluk yarışına devam etmek isteyecek. Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Antalyaspor, 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile puan cetvelinde 10'uncu sırda bulunuyor.  Antalyaspor 6 maçta 9 gol attı, kalesinde 12 gol  gördü. Lige evinde Göztepe beraberliği ile başlayan kırmızı beyazlı ekip, Hatayspor'u 3-2, Adana Demirspor'u 2-1'le geçerken, Göztepe ve Kasımpaşa ile berabere kaldı, Beşiktaş'a 4-2, Başakşehir'e karşı ise 5-2 kaybetti. (Zehra CÜCÜ)
Türkiye'deki ilk teknik direktörlük deneyimini Antalyaspor'da yaşayan ve 'Fenerbahçe Efsanesi' olarak bilinen Brezilyalı Alex de Souza, pazar günü eski takımı Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek.

haberimizvar.net- Antalyaspor'un 29 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 7'inci hafta maçında gözler kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Brezilyalı Alex de Souza'nın üzerinde olacak. Antalyaspor teknik direktörü olarak eski takımına karşı duygusal bir karşılaşmaya çıkacak olan Alex, 2004-2014 yıllarında 8 yıl formasını giydiği Fenerbahçe ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye ve 2 kez Süper Kupa sevinci yaşadı. Sarı lacivertli forma ile 241 maça çıkan ve ' Fenerbahçe Efsanesi' olarak bilinen Alex 136 gole imza attı, Türkiye'de 2 kez de gol kralı oldu.

GÖZLER BU MAÇTA OLACAK

Türkiye'de gözler 29 Eylül Pazar günü Trendyol saat 19.00'da Antalya'da Corendon Airlines Park Stadyumu'nrda oynanacak Antalyaspor- Fenerbahçe maçında olacak. Antalyaspor, teknik direktörü Alex de Souza açısından son derece duygusal olan bu maçı kazanmak için sahaya çıkarken, geçen hafta sahasında ezeli rakibi Galatasaray'a karşı kaybeden Fenerbahçe'de kazanarak şampiyonluk yarışına devam etmek isteyecek.

Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Antalyaspor, 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile puan cetvelinde 10'uncu sırda bulunuyor.  Antalyaspor 6 maçta 9 gol attı, kalesinde 12 gol  gördü. Lige evinde Göztepe beraberliği ile başlayan kırmızı beyazlı ekip, Hatayspor'u 3-2, Adana Demirspor'u 2-1'le geçerken, Göztepe ve Kasımpaşa ile berabere kaldı, Beşiktaş'a 4-2, Başakşehir'e karşı ise 5-2 kaybetti.

(Zehra CÜCÜ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.