ABD Başkanı Trump Covid-19'a yakalandı

haberimizvar.net- ABD Başkanı Donald Trump, yakın danışmanlarından Hope Hicks'in yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını doğrulayarak, kendisi ve eşi Melania Trump'ın da test yaptırdığını, sonuçları beklediklerini duyurmuştu.

Trump, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı paylaşımda eşi Melania ve kendisinin Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

 

 DOKTORDAN AÇIKLAMA

Trump'ın doktoru yaptığı açıklamada, "Trump ve Melania Beyaz Saray’da karantinada olacaklar. Trump’ın başkanlık görevlerini sürdürebileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Trump, Fox televizyonunda katıldığı Sean Hannity'nin programında, basında Hicks'in Covid-19'a yakalandığına yönelik çıkan haberleri doğrulamıştı.

 

Kendisinin ve eşi Melania Trump'ın Hicks ile yakın temas halinde olduğunu belirten Trump, "Hope her zaman maske takıyordu ama testi pozitif çıktı. Az önce test yaptırdım, Melania da yaptırdı. Karantinaya girip girmeyeceğimizi ya da virüse yakalanıp yakalanmadığımızı bilmiyorum. Ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Trump sonucu beklerken karantinada olacak

ABD Başkanı Trump, danışmanı Hope Hicks'in Covid-19'a yakalanmasının ardından, kendisinin ve eşi Melania Trump'ın test sonuçlarını beklerken, karantina sürecine başlayacağını duyurmuştu.