Akşener'e ateş püskürdü

haberimizvar.net-  İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı sürpriz görüşmenin yankıları sürerken, İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz'dan sert bir açıklama geldi.

Erdoğan- Akşener görüşmesinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından duyurulmuş olmasının dikkat çekici olduğunu vurgulayan Uğur Poyraz, "Bu da demek oluyor ki taraflarca bu görüşmenin kamuoyu tarafından bilinmesi istenmiştir" dedi. Poyraz, İYİ Parti'nin Erdoğan-Akşener görüşmesini basından öğrendiğini de sözlerine ekledi.

PARTİLİMİZ ŞAŞKINLIK İÇİNDE

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Erdoğan-Akşener görüşmesinin partide şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattığını belirterek, şunları söyledi: "Görüşmeyi kimin talep ettiği, ne görüşüldüğü, yani amacının sonucunun ne olduğunun açıklanması gerekmektedir. Bu görüşme İYİ Parti tüzel kişiliğinin amaç, hedef ve vizyonunu kesinlikle bağlamamaktadır. İYİ Parti'nin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'dur. Genel Başkanımızın ve yetkili kurullarımızın içeriği hale belli olmayan bu görüşmeden bilgisi olmadığı gibi, duyan her partilimiz için de şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattığını ifade etmek isterim" İYİ Parti'de kriz yaratan Erdoğan-Akşener görüşmesi için genel başkan adayları Koray Aydın ve Tolga Akalın da içeriğinin açıklanması çağrısı yapmışlardı.