Bambus öfkesi

haberimizvar.net- Antalya'nın gündemini falezlerdeki katliam ve denize doğru kayma nedeniyle bitiğindeki yol trafiğe kapatılan Bambus Plajı için Muratpaşa Belediyesi ile ihalesi mahkeme tarafından iptal edilen şirket arasındaki kavga oluşturuyor. Muratpaşa Belediyesi, mahkemenin ihaleyi iptal etmesinden sonra planda kamusal ortak kullanım alanı olan semt spor sahası ve plaj olan bölgede düzenleme yapmak üzere iş makineleri ile çalışma başlatmıştı.

Bambus Plajı'ndan vazgeçmek istemeyen şirketin gece yarısı belediyenin resmi plakalı araçlarını çekiciyle sahadan çıkarıp, plajın girişini de bir iş makinesi ile kapatmıştı. Bu olay üzerine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, zehir zemberek bir açıklama yaparak kamunun resmi araçlarını plajdan çekiciyle çıkaran ve girişi kapatan şirketin hukuksuzluğuna karşı göreve davet etmelerine rağmen kolluk güçlerinin kayıtsız kaldığını öne sürmüştü.

TIRLA PLAJIN GİRİŞİ YİNE KAPATILDI 

Bambus Plajı'nı Antalya'ya kazandırmaya çalıştıklarını vurgulayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesabından çok ses getirecek bir paylaşım daha yaptı. 'Bambus Plajı'nda  malum taşıtlar yine ortaya çıktı' diyen  Uysal, şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimize kazandırmak için çalıştığımız Bambus Plajı'nda plakasıyla gövde gösterisi yapan lüks arabalar, yat taşımalığında kullanılan devasa bir TIR çalışmalarımızı  engellemek için alana girişleri yine kapattı. Tüm güvenlik güçlerini, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını uyarıyoruz. Bambus Plajında Antalya halkı ve tacizlerine devam eden hukuksuz bir şirket arasında yaşanabilecek her olayın sorumlusu yetkili kurumlar olacaktır. Kamusal ortak kullanım alanı semt spor sahası ve plajda işgali önlemek devletin görevidir."