Falez katliamına yargı şemsiyesi!

haberimizvar.net- Antalya'nın gerdanlığı, doğal mirası falezleri oymak, yapılaşmaya açmak serbest. Serbest olduğu gibi yargı kararlarıyla da bir anlamda çivi dahi çakılmasının yasak olduğu falezlerde katliam teşvik ediliyor.

Son örneği Güzeloba Mahallesi Lara Caddesi üzerinde bulunan eski Lara Hotel yerine yapılan La'vera Hotel'in falezleri oyarak sahile kadar asansör eklemesi, bu da yapmıyormuş gibi sahildeki kumlu alanın değişik malzemeler kullanılarak yok edilmesi.

Haberimizvar.net falez katliamını eski ve yeni halinin fotoğraflarının da yer aldığı haberi ile kamuoyuna duyurmuştu. Falez katliamı üzerine harekete geçen Muratpaşa Belediyesi ekipleri, katliamı tutanakla belgelemişti. Bugün öğle saatlerinde asansörün yıkımı için otele giden Muratpaşa Belediyesi ekiplerinin, 'yürütmeyi durdurma kararı gelecek' diye uzun süre engellendiği, saat 15.00 sularında ise Antalya 5. İdare Mahkemesi'nden falezlerin oyulması ve asansör eklenmesine izin veren yürütmeyi durdurma kararının otele oluşması üzerine dönmek zorunda kaldıkları bildiriliyor.