İnsanlar elini yüzünü yıkamayacak mı?

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ali Adnan Kaya, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi ve ASAT Genel Kurulu'nda Antalya'nın içme suyuna yüzde 446 oranında zam yapılmasına sert tepki gösterdi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e "Zammı geri çek' çağrısı yaptı.

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Ana muhalefet partili bir belediye, bu emekli maaşı ile asgari ücretle insanların nasıl geçineceğinin siyasetini yaparken bu karar Büyükşehir'e hiç yakışmadı. Hükümetin her gün yağmur gibi yaptığı zamlara başkaldıran ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu duruma ne demektedir? Saç baş yoldurtan hükümetin bile böyle bir oranda zammı yok" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ali Adnan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in meclis kararı ile meskenlere 5 metreküpe kadar olan suyun 1.83 olan birim fiyatını yüzde 446 zamla 10 TL'ye çıkarılmasını tekrar gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Ana muhalefet partili bir belediye, bu emekli maaşı ile asgari ücretlerle insanların nasıl geçineceğinin siyasetini yaparken bu karar Büyükşehir'e hiç yakışmadı."

"Hükümetin her gün yağmur gibi yaptığı zamlara başkaldıran ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu duruma ne demektedir. Saç baş yoldurtan hükümetin bile böyle bir oranda zammı yok. Bölgede ve dünyada ciddi su sıkıntısı olduğunu, yeraltı kaynaklarının boşaldığını biliyoruz."

"Sayın Muhittin Böcek'in boşa akan suların ıslah edilmesi hakkında bir projesi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebepledir ki Sayın Muhittin Böcek'in su fiyatlarını tekrar gözden geçirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum. İnsanlar elini yüzünüde mi yıkamayacak. Zammı geri çek."