ATSO'da yeni başkan bugün belli oluyor

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) tekne kazasında hayatını kaybeden Ali Bahar'ın emanetini taşıyacak yeni Yönetim Kurulu Başkanı büyük bir olasılıkla bugün belli oluyor. ATSO Başkanlığı için Başkan Yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Boğaçhan Göksu ile Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sarı'nın isimlerinin ön plana çıktığı bildiriliyor.

ATSO kulislerinden edinilen bilgilere göre 11 kişilik ATSO Yönetim Kurulu'nun yeni başkanı seçmek üzere 22 Temmuz Pazartesi günü yaptığı toplantıda uzlaşma sağlanamadı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Yusuf Hacısüaleyman, Boğaçhan Göksu, Hatice Öz, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Hüseyin Sarı, Murat Totoş, Hakan Pakalın, Mustafa Yayla, Ahmet Kasapoğlu ve yedek listeden gelen Behçet Ülker'den oluşuyor.

11 kişiden oluşan ATSO Yönetim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıda yeni başkanın belli olması bekleniyor. Kulislere yansıya bilgilere ATSO eski Başkanı CHP Antalya eski Milletvekili Çetin Osman Budak, ATSO Başkanlığı için Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman için bastırıyor. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski yardımcısı Hüseyin Sarı'nın ATSO Başkanı olması için ısrarı sürdürüyor. AKP ve MÜSİAD kanadı da Boğaçhan Göksu'nun başkanlık koltuğuna oturması için çabalıyor. MÜSİAD ve AKP kanadının yönetimi ele alarak olası bir erken seçimde ATSO'nun desteğini sağlamayı planladıkları ileri sürülüyor.