Manavgat Yaylaalan grup yolları asfaltlanıyor

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Vatandaşların konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarını gece gündüz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesine bağlı Yaylaalan ve İbradı grup yolunda sathi asfalt çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, daha önce grup yolunda güçlendirme stabilize çalışmaları yapmıştı.

Kırsal Hizmetlere bağlı asfalt ekipleri hazırlığı biten grup yolunu sathi asfaltla kaplıyor. 6 km uzunluğundaki asfalt çalışmaları tamamlandığında grup yolu güvenli ve konforlu hale gelecek. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Yaylaalan Mahalle Muhtarı Nuri Köseloğlu ile birlikte yapılan sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, yolun bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

SEVİNÇ YOLU DA ASFALTLANDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Manavgat ilçesi Sevinç Mahallesi yolunda da asfaltlama işlemini tamamladı. Çalışma sürecinde ekiplerin yanında yer alan Sevinç Mahalle Muhtarı Seyfettin Eski, memnuniyetini dile getirirken “Çalışmalar kış öncesi söz verildiği gibi tamamlandı. Mahallemizin yolu şimdi daha güzel. Başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.