Serik'e 200 kişilik kreş

haberimizvar.net- Serik Belediyesi, çocukların eğitim hayatlarına nitelikli bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla Merkez Mahallesi’nde 1.700 metrekarelik alanda yaklaşık 200 kişi kapasiteli kreş projesi inşa ediyor.

BAŞKAN KUMBUL: “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN HER ADIMDA YANLARINDA OLACAĞIZ”
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, yapım aşamasındaki kreş alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında kreşin ilçeye önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Başkan Kumbul, “Çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alması en büyük önceliğimizdir. Bu proje ile onların geleceğine yatırım yapıyoruz. Hem ailelerimizin hem de çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir tesisi ilçemize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her adımda yanlarında olacağız.” dedi. Serik Merkez Mahallesi'nde yapılan yeni kreş, bölgedeki aileler için erken çocukluk eğitimine büyük bir katkı sunacak.

AİLELER İÇİN ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ
Bu kreş, Serik'teki birçok aileye çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bir ortam sağlayarak, ebeveynlere önemli bir rahatlık getirecek. Ayrıca, bölgedeki eğitim olanaklarını artırarak, genel eğitim kalitesine katkıda bulunacak. Çalışan ebeveynler içinse, bu kreş hizmeti, hem günlük yaşamı kolaylaştıracak hem de Serik’in sosyal ve ekonomik dinamiklerine olumlu bir etkide bulunacak.

ÇOCUKLARIN FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Modern donanımları, yeşil alanları ve oyun alanlarıyla çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağlayacak kreşin, en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.