Büyükşehir Alanya Dim grup yolunu asfaltladı

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, geçen yıl yaşanan orman yangını nedeniyle kullanılamaz hale gelen ve Gümüşkavak, Bucak, Öteköy, Taşbaşı ve Dimalacami mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltladı. Grup yolunun alt yapısı tamamlanan 3 kilometrelik kısmında geçen hafta asfalt hazırlığı yapıldı. Kırsal Hizmetler ekipleri, şarampol, yağmur giderlerinin yanı sıra dere geçişlerine büz konularak yolun en önemli alt yapı bölümlerini bitirdi. Asfalt öncesi yolda stabilize ve sıkıştırma çalışması tamamlandıktan sonra yol sathi kaplama ile asfaltlandı. 

ŞEHİRDEKİ YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Akdemir, bu yolla ilgili olarak muhtarların daha önce talepte bulunduğunu ve çalışmaların hemen başlatıldığını söyledi. Akdemir, “İlk olarak altyapısını tamamladık. Şimdi de sathi kaplamasını yapıyoruz. Bu grup yolu 5 mahalleyi birbirine bağlıyor. Burası çok önemli bir grup yolu. Yollarımızı standartlara uygun şekilde yapmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan yollarımızda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçe belediyeleriyle ortaklaşa çalışmalarımız da var. Önümüzdeki günlerde de bu yolun bir başka ihtiyacı olan bariyerlerin yapımı da tamamlanacak. Yeni yolumuzun tüm bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

MUHTARLARDAN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Öteköy Muhtarı Ahmet Bülbül ve Taşbaşı Muhtarı Mustafa Erat da yaptıkları açıklamada “Geçen yıl meydana gelen yangın, ormanlarımızı yok ettiği gibi yolumuza da büyük zarar verdi. Bölgede yapılan temizlik çalışmalarının ardından, Antalya Büyükşehir Belediyemiz, önce yolun alt yapısını yaptı; şimdi de asfaltını döküyor. Emeği geçenlere ve Başkan Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.