Korkuteli'nde Milli Eğitim Müdürü Tak'a veda yemeği

haberimizvar.net- Yemeğe Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Saniye Caran, protokol üyeleri, kurum müdürleri, milli eğitimin şube müdürleri, hayırsever iş insanları, okul müdürleri, müdür yardımcıları, milli eğitim müdürlüğü personelleri katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Sezgin Üçüncü, ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı Akif Tak'a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Akif Tak da "Bulunduğum görevin gerektirdiği vazifeleri hakkıyla yerine getirmiş olmanın huzur ve mutluluğu ile birlikte çalıştığım siz değerleri meslektaşlarımdan ayrılmanın hüznünü bir arada yaşıyorum. Eğitim öğretim faaliyetlerinin daima daha ileriye gitmesi için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Birlikte çalıştık, güzel şeylere imza attık. Buradan ayrıldıktan sonra da aynı sevgi, saygı ve ilişkilerimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Yaklaşık 4 yıllık süre zarfında acı tatlı birçok çalışmalar yaptık. Bu süre içinde ağabey, kardeş gibi bir aile olduğumuzu biliyorum. Hepinizle akraba olmuş gibiyim" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Canbazoğlu, Akif Tak'a ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Kaymakam Sezgin Üçüncü de Akif Tak'a başarı belgesi ve plaket verdi.