Kocagöz ziyaret turuna çıktı

haberimizvar.net- Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, göreve başlar başlamaz kendisine geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerini ileten Antalya’nın üç ilçe belediye başkanını ziyaret etti. Başkan Kocagöz, ziyaret programı kapsamında, Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e iade-i  ziyarette bulundu.

Başkan Kocagöz, günün ilk ziyaretini Serik Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul’u makamında ziyaret eden Kocagöz’e, CHP Serik İlçe Başkanı Fahri Şeref Çimen eşlik etti. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, belediyeler arası işbirliği çerçevesinde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve atılacak adımlar ele alındı. Başkan Kocagöz, Kepez Belediyesi'nin projelerini ve halka yönelik hizmetlerini paylaşırken, Serik Belediye Başkanı Kumbul da Serik’te, hayata geçirilecek yeni projelerini anlattı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün ikinci ziyaret durağı ise Manavgat İlçesi oldu. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı makamında ziyaret eden Başkan Kocagöz, başarı dileklerini iletti. Başkan Kocagöz, iki belediye arasındaki ortak projelerin, hem ilçe sakinleri hem de bölge halkı için büyük kazanım sağlayacağını belirtti. Manavgat Belediye Başkanı Kara ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.  Ziyaretlerin son durağında Başkan Kocagöz, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ile buluştu. Belediyeler arası işbirliği projelerinin bir kez daha gündeme geldiği bu görüşmede, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.