Seni adam sanmıştım!

haberimizvar.net-  Suların bir türlü durulmadığı İYİ Parti'de Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın millete ve ülkeye hizmet etme koşullarının ortadan kalktığını iddia ederek partisinden istifa ettiğini açıklaması tansiyonu yükseltti. İYİ Parti'nin Antalyalı Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ali Adnan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifacı vekil Aykut Kaya'ya zehir zemberek sözlerle yüklendi.

14 Mayıs genel seçimlerinde İYİ Parti Antalya 3'üncü sıra Milletvekili Adayı olan Ali Adnan Kaya, seçimi kılpayı kaçırmıştı. Kaya, Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkan seçildiği son kurultayda partinin en önemli karar organı olan Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçilmişti. İYİ Parti GİK Üyesi Kaya, yazılı bir açıklama ile partisinden istifa ettiğini açıklayan Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı sosyal medya hesabından zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Ali Adnan Kaya, sosyal medya paylaşımında milletvekili Kaya için şu ifadeleri kullandı: "Seni adam sanmıştım Aykut Kaya. Kim bu adam. Nereden çıktı. Nasıl milletvekili oldu sorularına muhatap olduk. Antalya'da tanıyan bile yoktu. Ben olmasam vekil bile seçilemezdin. İYİ Parti teşkilatları sizlere rağmen canla başla çalıştı. Bedavadan milletvekili oldun. Ben sana hakkımı helal etmiyorum. Senin bu yaptığın düpedüz ihanettir."