Kepezspor'un U18 Takımı galibiyet serisi başlatmak istiyor

YEREL 27.09.2024 - 15:25, Güncelleme: 27.09.2024 - 15:25
 

Kepezspor'un U18 Takımı galibiyet serisi başlatmak istiyor

Geçen sezonun şampiyonu Kepez’in U18 Futbol Takımı, 6-0 bitirdikleri ilk maçın ardından Cumartesi günü kendi seyircisi önünde forma terletecek.

haberimizvar.net- Şampiyonluklara doymayan Kepez Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Cumartesi günü saat 14.30’da Kuzeyyaka Tesisleri’nde seyircisi önünde sezonun ilk sınavını verecek. İlk maçını deplasmanda Alanya Mahmutlar Spor karşısında oynayan takım, 6-0’lık üstün bir galibiyet sonucunda 3 puanla başladı. Ev sahibi oldukları ikinci karşılaşmayı Alanya Akdeniz Timsahları Spor ile oynayacak Kepezliler, galibiyet serisi başlatmak istiyor. ALTYAPISINDAN YETİŞİYOR Geçen sezon oyuncularını kulübün 2. Lig’deki takımına ve çeşitli BAL takımlarına transfer eden takım, gelişim ligi oynamış 5 transfer dışında çoğunluğu kendi altyapısından gelen sporculardan oluşuyor. İlk maçta bozuk zemin nedeniyle 2 sakatlık yaşandığını belirten antrenör Emin Pehlivanlar, “Yine de genel olarak sonuçtan memnunuz. Cumartesi günü kendi seyircimiz önünde 3 puan daha almak istiyoruz” dedi.
Geçen sezonun şampiyonu Kepez’in U18 Futbol Takımı, 6-0 bitirdikleri ilk maçın ardından Cumartesi günü kendi seyircisi önünde forma terletecek.

haberimizvar.net- Şampiyonluklara doymayan Kepez Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Cumartesi günü saat 14.30’da Kuzeyyaka Tesisleri’nde seyircisi önünde sezonun ilk sınavını verecek. İlk maçını deplasmanda Alanya Mahmutlar Spor karşısında oynayan takım, 6-0’lık üstün bir galibiyet sonucunda 3 puanla başladı. Ev sahibi oldukları ikinci karşılaşmayı Alanya Akdeniz Timsahları Spor ile oynayacak Kepezliler, galibiyet serisi başlatmak istiyor.

ALTYAPISINDAN YETİŞİYOR

Geçen sezon oyuncularını kulübün 2. Lig’deki takımına ve çeşitli BAL takımlarına transfer eden takım, gelişim ligi oynamış 5 transfer dışında çoğunluğu kendi altyapısından gelen sporculardan oluşuyor. İlk maçta bozuk zemin nedeniyle 2 sakatlık yaşandığını belirten antrenör Emin Pehlivanlar, “Yine de genel olarak sonuçtan memnunuz. Cumartesi günü kendi seyircimiz önünde 3 puan daha almak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.