'Basının yanındayım'

YEREL 03.05.2024 - 13:39, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:14
 

'Basının yanındayım'

3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günü nedeniyle Antalya Basın Cemiyeti'ni (ABC) ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Her zaman basının yanındayım, basının sorunlarını çözme noktasında üzerime düşeni yapmaya hazırım" dedi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle Antalya Basın Cemiyeti'ni (ABC) ziyaret etti. Ziyaretinde ABC Başkanı İbrahim Akkaya, Genel Sekreter Cem Çon ve Yönetim Kurulu Üyesi Naci Baydar ile basının sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunan Başkan Kotan, "Her zaman basının yanındayım. Konyaaltı Belediye Başkanı olarak basının sorunlarını çözmede üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve kararlıyız" dedi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ile ABC yönetim kurulu üyeleri 31 Mart seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundular. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ivedilikle serbest bırakılmasını, görevine dönmesini ve tutuksuz yargılanmasını beklediklerini de ifade etti.  
3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günü nedeniyle Antalya Basın Cemiyeti'ni (ABC) ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Her zaman basının yanındayım, basının sorunlarını çözme noktasında üzerime düşeni yapmaya hazırım" dedi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle Antalya Basın Cemiyeti'ni (ABC) ziyaret etti. Ziyaretinde ABC Başkanı İbrahim Akkaya, Genel Sekreter Cem Çon ve Yönetim Kurulu Üyesi Naci Baydar ile basının sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunan Başkan Kotan, "Her zaman basının yanındayım. Konyaaltı Belediye Başkanı olarak basının sorunlarını çözmede üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve kararlıyız" dedi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ile ABC yönetim kurulu üyeleri 31 Mart seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundular. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ivedilikle serbest bırakılmasını, görevine dönmesini ve tutuksuz yargılanmasını beklediklerini de ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.