ÇÜRÜK

03.10.2019 - 20:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ÇÜRÜK

Adına şeyh denilen biri çıkıyor “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil” diyor… Şak… Şak… Şak… Diyanet İşleri nerede? Faizden kazancını sayıyor, çok meşgul… Şeyh efendi bakıyor, sözlerine hesap soran yok… O zaman devam: “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O….luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o….luktur…” Şak… Şak… Şak…Şak.. Oh ne ala… Dergahından destek üstüne destek, bir de ünleniyor söyleşilere davet ediliyor. İnsanlara ilim, irfan anlatsın diye..! Hem para kazanıyor, hem de sepetinde içinde tek kendisi çürük olmadığından çoğaldıkça, çoğalıyor. Ha gayret yine devam: “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor…” Şak… Şak… Şak…Şak..Şak… Alkışlar artıyor da, artıyor! Hesap soran yok, ağzından çıkan küfürlere şak, şakçılayan çok! Herkes çürük olmasını önemsemeden, kendisini çürüten virüsün peşinde… Artık o meşhur Şeyh!!! Yarın Antalya’ya geliyor… 4 Ekim Cuma günü saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak. Cerrahi dergahından kalkacak, Antalya’da Antalyalılar’a Ömer Tuğrul İnançer şeyh olarak çürüklüğünü anlatacak. Yine birileri bu şeyhi şak, şaklayacak diyeceğim ama daha gelmeden alkışlanmış. Hem de Antalya Valiliği tarafından… Hem de Akdeniz Üniversitesi tarafından… Hem de Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından… Hem de Antalya İl Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından… Söyleşiye destek vererek! Söyleşinin olması için devletin adını, logolarını kullanarak! Yetmedi, personelinin söyleşiye davet ederek! Bunun adı artık çürümüşlük!!!   İLGİLİ LİNK  

Adına şeyh denilen biri çıkıyor “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil” diyor…

Şak… Şak… Şak…

Diyanet İşleri nerede?
Faizden kazancını sayıyor, çok meşgul…

Şeyh efendi bakıyor, sözlerine hesap soran yok…

O zaman devam: “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O….luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o….luktur…”

Şak… Şak… Şak…Şak..

Oh ne ala…

Dergahından destek üstüne destek, bir de ünleniyor söyleşilere davet ediliyor. İnsanlara ilim, irfan anlatsın diye..!

Hem para kazanıyor, hem de sepetinde içinde tek kendisi çürük olmadığından çoğaldıkça, çoğalıyor.

Ha gayret yine devam: “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor…”

Şak… Şak… Şak…Şak..Şak…

Alkışlar artıyor da, artıyor!

Hesap soran yok, ağzından çıkan küfürlere şak, şakçılayan çok! Herkes çürük olmasını önemsemeden, kendisini çürüten virüsün peşinde…

Artık o meşhur Şeyh!!!

Yarın Antalya’ya geliyor…

4 Ekim Cuma günü saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak. Cerrahi dergahından kalkacak, Antalya’da Antalyalılar’a Ömer Tuğrul İnançer şeyh olarak çürüklüğünü anlatacak.

Yine birileri bu şeyhi şak, şaklayacak diyeceğim ama daha gelmeden alkışlanmış.

Hem de Antalya Valiliği tarafından…

Hem de Akdeniz Üniversitesi tarafından…

Hem de Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından…

Hem de Antalya İl Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından…

Söyleşiye destek vererek!

Söyleşinin olması için devletin adını, logolarını kullanarak!

Yetmedi, personelinin söyleşiye davet ederek!

Bunun adı artık çürümüşlük!!!

 

İLGİLİ LİNK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.