Döşemealtı Halk Tiyatrosu kapatıldı

GÜNDEM 22.08.2019 - 17:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Döşemealtı Halk Tiyatrosu kapatıldı

CHP’li Döşemealtı Belediyesi 3 yıl önce kurulan Halk Tiyatrosu’nu kapattı. Tiyatronun 8 kadrolu oyuncusu iş akitlerinin sona erdirildiğinin kendilerine telefonla bildirildiğini belirtti. Belediyenin başka birimlerinden de personel çıkartıldığı öğrenildi

haberimizvar.net CHP’li Döşemealtı Belediyesi 3 yıl önce kurulan Döşemealtı Halk Tiyatrosunu kapattı. Ünlü tiyatro sanatçısı Müfit Kayacan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı tiyatronun kadrolu 8 oyuncusu kendilerine telefon açılarak iş akitlerinin feshedildiğinin söylendiğini belirtti. Döşemealtı Belediyesi’nden personel çıkarımlarının sadece tiyatroculardan ibaret olmadığı, çeşitli birimlerden çok sayıda çalışanın iş akitlerine son verildiği öğrenildi. TELEFONLA İŞTEN ÇIKARDILAR Döşemealtı Belediyesi’nin eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, şu an AKP Belediye Meclis Üyesi olan Cevat Yanar personel çıkarıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bir grup belediye çalışanına sözleşmelerinin feshedildiği ve bugünden itibaren işe gelmemeleri yönünde telefonla bildirim yapıldığını aktaran Yanar, “Mevzuat hükümleri açık, iş sözleşmesi fesih bildirimi sözlü değil yazılı yapılır. Sözlü bildirimin hükmü yoktur. Sözlü bildirim yapılan arkadaşlarımız mutlaka yazılı tebliğ alıncaya kadar mesai saatlerine riayet etmelidir” uyarısında bulundu.
CHP’li Döşemealtı Belediyesi 3 yıl önce kurulan Halk Tiyatrosu’nu kapattı. Tiyatronun 8 kadrolu oyuncusu iş akitlerinin sona erdirildiğinin kendilerine telefonla bildirildiğini belirtti. Belediyenin başka birimlerinden de personel çıkartıldığı öğrenildi

haberimizvar.net CHP’li Döşemealtı Belediyesi 3 yıl önce kurulan Döşemealtı Halk Tiyatrosunu kapattı. Ünlü tiyatro sanatçısı Müfit Kayacan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı tiyatronun kadrolu 8 oyuncusu kendilerine telefon açılarak iş akitlerinin feshedildiğinin söylendiğini belirtti. Döşemealtı Belediyesi’nden personel çıkarımlarının sadece tiyatroculardan ibaret olmadığı, çeşitli birimlerden çok sayıda çalışanın iş akitlerine son verildiği öğrenildi.

TELEFONLA İŞTEN ÇIKARDILAR

Döşemealtı Belediyesi’nin eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, şu an AKP Belediye Meclis Üyesi olan Cevat Yanar personel çıkarıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bir grup belediye çalışanına sözleşmelerinin feshedildiği ve bugünden itibaren işe gelmemeleri yönünde telefonla bildirim yapıldığını aktaran Yanar, “Mevzuat hükümleri açık, iş sözleşmesi fesih bildirimi sözlü değil yazılı yapılır. Sözlü bildirimin hükmü yoktur. Sözlü bildirim yapılan arkadaşlarımız mutlaka yazılı tebliğ alıncaya kadar mesai saatlerine riayet etmelidir” uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.