Şahin 153 milyon borç bırakmış

SİYASET 02.05.2024 - 14:19, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:19
 

Şahin 153 milyon borç bırakmış

31 Mart yerel seçimlerinde Aksu Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li İsa Yıldırım, kendisinden önce 10 yıl Aksu'yu yöneten Ak Partili Belediye Başkanı Halil Şahin'in 153 milyon 112 bin 982 lira borç bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net- Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisinden önce 10 yıl Aksu Belediye Başkanı olarak görev yapan Ak Partili Halil Şahin'in 153 milyon 112 bin 982 lira borç bıraktığını duyurdu. Ak Partili Şahin'den kalan borçları kalem kalem duyuran Başkan Yıldırım, 350 milyon lira bütçesi olan Aksu Belediyesi için 153 milyon borcun çok büyük para olduğunu söyledi. Aksu Belediyle Başkanı İsa Yıldırım, eski başkan Şahin'den kalan borçları şöyle sıraladı: Firma borçları: 57 milyon, 422 bin 206 lira, banka borçları: 39 milyon 852 bin 40 lira, emanet borçları: 31 milyon 149 bin 971 lira, kıdem tazminatı borçları: 15 milyon 788 bin 254 lira, SSK ve vergi borçları: 5 milyon 880 bin 44 lira, toplam borç: 153 milyon 112 bin 982 lira. Olayın ilginç olan diğer bir yanı ise Sayıştay'ın belediye raporlarını yayınladığı sitesinde Aksu Belediyesi'nin yer olmamış olması. AK PARTİLİ ŞAHİN'DEN DEV PROLER !.. 2 dönem yönettiği Aksu Belediyesi'ni 153 milyon lira borçlandıran Ak Partili eski Belediye Başkanı Halil Şahin, son 5 yılda kendi söylemi ile dev projeler (!) yapmış. Aksu Belediyesi'nin internet sitesinde belediyenin üreterek hayata geçirdiği bir proje bulunmazken, yapılan çalışmalar asfalt, dolgu çalışmaları, yama çalışmaları, kaldırım ve menfez çalışmaları olarak görünüyor. Ak Partili Şahin'in dev projeleri arasında parklara 10'ar adet gölgelik, 60 şezlong, tuvalet, duş, oturma alanları, piknik masaları ve plaj yer alıyor. Belediyenin internet sitesinde Aksu'nun Güzelyurt Mahallesi'nde 29 yıllığına piknik alanı projelendirildiği belirtilmiş ancak yapılmamış. Yapılmamış projeler arasında Kent meydanı ve hükümet konağı yapımına başlanmış yarıda kalmış,  yapılmayan işler arasında kreş, kültür merkezi, fen işleri binası, Kundu Halkevi, Aksu güreş sahası da var. SKANDALLAR BELEDİYESİ OLMUŞTU Aksu Belediyesi Halil Şahin döneminde, "Skandallar belediyesi' olarak ünlendi. Aksu Belediyesi çalışanlarının karıştığı ve çok sayıda kişinin mağdur edildiği arsa dolandırıcılığı, makam odasında ruhsat karşılığı seks pazarlığı yapan belediye bürokratının sosyal medyaya yansıyan görüntüleri kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bakanlığın yazısına rağmen çardakları yıkmamış, mahkeme kararı ile durdurulan pazaryerlerini inşa etmişti.
31 Mart yerel seçimlerinde Aksu Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li İsa Yıldırım, kendisinden önce 10 yıl Aksu'yu yöneten Ak Partili Belediye Başkanı Halil Şahin'in 153 milyon 112 bin 982 lira borç bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net- Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisinden önce 10 yıl Aksu Belediye Başkanı olarak görev yapan Ak Partili Halil Şahin'in 153 milyon 112 bin 982 lira borç bıraktığını duyurdu. Ak Partili Şahin'den kalan borçları kalem kalem duyuran Başkan Yıldırım, 350 milyon lira bütçesi olan Aksu Belediyesi için 153 milyon borcun çok büyük para olduğunu söyledi.

Aksu Belediyle Başkanı İsa Yıldırım, eski başkan Şahin'den kalan borçları şöyle sıraladı: Firma borçları: 57 milyon, 422 bin 206 lira, banka borçları: 39 milyon 852 bin 40 lira, emanet borçları: 31 milyon 149 bin 971 lira, kıdem tazminatı borçları: 15 milyon 788 bin 254 lira, SSK ve vergi borçları: 5 milyon 880 bin 44 lira, toplam borç: 153 milyon 112 bin 982 lira. Olayın ilginç olan diğer bir yanı ise Sayıştay'ın belediye raporlarını yayınladığı sitesinde Aksu Belediyesi'nin yer olmamış olması.

AK PARTİLİ ŞAHİN'DEN DEV PROLER !..

2 dönem yönettiği Aksu Belediyesi'ni 153 milyon lira borçlandıran Ak Partili eski Belediye Başkanı Halil Şahin, son 5 yılda kendi söylemi ile dev projeler (!) yapmış. Aksu Belediyesi'nin internet sitesinde belediyenin üreterek hayata geçirdiği bir proje bulunmazken, yapılan çalışmalar asfalt, dolgu çalışmaları, yama çalışmaları, kaldırım ve menfez çalışmaları olarak görünüyor. Ak Partili Şahin'in dev projeleri arasında parklara 10'ar adet gölgelik, 60 şezlong, tuvalet, duş, oturma alanları, piknik masaları ve plaj yer alıyor.

Belediyenin internet sitesinde Aksu'nun Güzelyurt Mahallesi'nde 29 yıllığına piknik alanı projelendirildiği belirtilmiş ancak yapılmamış. Yapılmamış projeler arasında Kent meydanı ve hükümet konağı yapımına başlanmış yarıda kalmış,  yapılmayan işler arasında kreş, kültür merkezi, fen işleri binası, Kundu Halkevi, Aksu güreş sahası da var.

SKANDALLAR BELEDİYESİ OLMUŞTU

Aksu Belediyesi Halil Şahin döneminde, "Skandallar belediyesi' olarak ünlendi. Aksu Belediyesi çalışanlarının karıştığı ve çok sayıda kişinin mağdur edildiği arsa dolandırıcılığı, makam odasında ruhsat karşılığı seks pazarlığı yapan belediye bürokratının sosyal medyaya yansıyan görüntüleri kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bakanlığın yazısına rağmen çardakları yıkmamış, mahkeme kararı ile durdurulan pazaryerlerini inşa etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.