Akrep ikinci maçını da kaybetti

SPOR 19.07.2024 - 10:36, Güncelleme: 19.07.2024 - 11:08
 

Akrep ikinci maçını da kaybetti

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yerleşkesinde tesislerde sürdüren Antalyaspor, ikinci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Katar'ın Al-Khor Sports Club takımına 2-1 mağlup oldu.

haberimizvar.net- 2024-2025 sezonu hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yerleşkesi tesislerinde sürdüren Antalyaspor ikinci hazırlık maçında da sahadan yenik ayrıldı. MAKÜ yerleşkesindeki İstiklal Stadı'nda Antalyaspor- Katar ekibi Al-Khor Sports Clup hazırlık maçına kırmızı beyazlı takım Ataberk-Burak, Erkan, Osman, Efecan, Arda, Emir, Mert, Civan, Mehmet ve Yannick ilk 11 ile başladı. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Katar ekibinin galibiyeti ile sona erdi. Antalyaspor ikinci yarıya Doğukan-Erdoğan, Gerxhaliu, Harun, Güray, Soner, Kaluzinksi, Van de Streek, Safuri ve Djenepo 11'i çıktı. Rakip takım ikinci yarının ilk dakikalarında ikinci golü de bulunca Akrep 2-0 geriye düştü. Karşılaşma Antalyaspor'un 66'ncı dakikada yeni transfer Moussa Djenepo'nun ayağından bulduğu golle 2-1 Katar takımının galibiyeti ile sonuçlandı. Bugün 1 gün izin yapacak olan Antalyaspor sezon hazırlıklarının ikinci yarısı için yarın (cumartesi) Erzurum'a gidecek.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yerleşkesinde tesislerde sürdüren Antalyaspor, ikinci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Katar'ın Al-Khor Sports Club takımına 2-1 mağlup oldu.

haberimizvar.net- 2024-2025 sezonu hazırlıklarının ilk bölümünü Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yerleşkesi tesislerinde sürdüren Antalyaspor ikinci hazırlık maçında da sahadan yenik ayrıldı. MAKÜ yerleşkesindeki İstiklal Stadı'nda Antalyaspor- Katar ekibi Al-Khor Sports Clup hazırlık maçına kırmızı beyazlı takım Ataberk-Burak, Erkan, Osman, Efecan, Arda, Emir, Mert, Civan, Mehmet ve Yannick ilk 11 ile başladı.

Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Katar ekibinin galibiyeti ile sona erdi. Antalyaspor ikinci yarıya Doğukan-Erdoğan, Gerxhaliu, Harun, Güray, Soner, Kaluzinksi, Van de Streek, Safuri ve Djenepo 11'i çıktı.

Rakip takım ikinci yarının ilk dakikalarında ikinci golü de bulunca Akrep 2-0 geriye düştü. Karşılaşma Antalyaspor'un 66'ncı dakikada yeni transfer Moussa Djenepo'nun ayağından bulduğu golle 2-1 Katar takımının galibiyeti ile sonuçlandı. Bugün 1 gün izin yapacak olan Antalyaspor sezon hazırlıklarının ikinci yarısı için yarın (cumartesi) Erzurum'a gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.