ALDAŞ'a yeni yönetim

GÜNDEM 10.06.2024 - 11:40, Güncelleme: 10.06.2024 - 12:12
 

ALDAŞ'a yeni yönetim

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı belediyeleri ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ortak olduğu Altyapı Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nde (ALDAŞ) yeni yönetim belli oldu.

haberimizvar.net- Kısa adı ALDAŞ olan, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı belediyeleri ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ortak olduğu Altyapı Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu yeni yönetimi belli oldu. KOCAGÖZ BAŞKAN VEKİLİ Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün Yönetim Kurulu Başkanvekili olduğu ALDAŞ'ta yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Ümit Uysal, Cem Kotan, Kıvanç Bülent Kuzay, Davut Çetin, İsmail Selami Minta, Halil Tolga Ayvazoğlu, Hüseyin Turan Atanoğlu, Ahmet Çelebi, Hülya Bozkurt, Serkan Temuçin ve Nurettin Erdoğan. GENEL MÜDÜRLÜKTE YETKİ PAYLAŞIMI Böcek'in ALDAŞ'ta genel müdürlük koltuğunu yetki paylaşımıyla yapması dikkat çekti. ALDAŞ'ta Genel Müdür Kıvanç Bülent Kuzay ile genel müdür yardımcısı Murat Zeydanlı'nın müşterek temsil yetkisine sahip oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı belediyeleri ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ortak olduğu Altyapı Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nde (ALDAŞ) yeni yönetim belli oldu.

haberimizvar.net- Kısa adı ALDAŞ olan, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı belediyeleri ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ortak olduğu Altyapı Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu yeni yönetimi belli oldu.

KOCAGÖZ BAŞKAN VEKİLİ

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün Yönetim Kurulu Başkanvekili olduğu ALDAŞ'ta yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Ümit Uysal, Cem Kotan, Kıvanç Bülent Kuzay, Davut Çetin, İsmail Selami Minta, Halil Tolga Ayvazoğlu, Hüseyin Turan Atanoğlu, Ahmet Çelebi, Hülya Bozkurt, Serkan Temuçin ve Nurettin Erdoğan.

GENEL MÜDÜRLÜKTE YETKİ PAYLAŞIMI

Böcek'in ALDAŞ'ta genel müdürlük koltuğunu yetki paylaşımıyla yapması dikkat çekti. ALDAŞ'ta Genel Müdür Kıvanç Bülent Kuzay ile genel müdür yardımcısı Murat Zeydanlı'nın müşterek temsil yetkisine sahip oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.