aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Antalya'da 'Endüstri 1.0' adlı resim sergisi açıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.03.2025 - 10:09, Güncelleme: 07.03.2025 - 10:09
 

Antalya'da 'Endüstri 1.0' adlı resim sergisi açıldı

Akademisyen Korel Eraybar'ın klasik sanat anlayışının dışına çıkarak çalıştığı soyut kavramsal endüstriyel tasarımları ilk kez sanatseverle buluştu.

haberimizvar.net- Sanat Danışmanı Himmet Öcal'ın küratörlüğünde kent merkezindeki bir turistik otelin sanat galerisinde açılan 'Endüstri 1.0' adlı resim sergisine, güzel sanatlar fakültesinden akademisyen, öğrenci, sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Sanatçı Korel Eraybar, endüstriyel tasarımlarını, geçirdiği ameliyat döneminde evde çalıştığını ifade etti. Küratör Himmet Öcal ise "Sanatçımız klasik sanat anlayışının dışına çıkmış. Rengârenk çalışmaların her biri kavramsal sanatın eserleri olmuş. Her bir çizgide farklı hikâye var" dedi. Öcal, Eraybar'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. SANAT SUNUMLARI YAPIYOR İstanbul'da doğup büyüyen, yaşamını Antalya'da sürdüren sanatçı Korel Eraybar, üç kez dijital sergi açtı, fotoğraf eğitmenliği yaptı, 2018 yılından beri de resim sanatıyla uğraşıyor. Sanatçı, son 15 yıldır da Antalya'da sanat, sanat tarihi, müzik, felsefe, mimarlık, arkeoloji ve fotoğraf konularında sunumlar yapıyor. Eraybar'ın farklı konularda yayımlanmış kitapları da bunuyor. Korel Eraybar'ın endüstriyel tasarım çalışmalarının yer aldığı sergi, 30 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.
Akademisyen Korel Eraybar'ın klasik sanat anlayışının dışına çıkarak çalıştığı soyut kavramsal endüstriyel tasarımları ilk kez sanatseverle buluştu.

haberimizvar.net- Sanat Danışmanı Himmet Öcal'ın küratörlüğünde kent merkezindeki bir turistik otelin sanat galerisinde açılan 'Endüstri 1.0' adlı resim sergisine, güzel sanatlar fakültesinden akademisyen, öğrenci, sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Sanatçı Korel Eraybar, endüstriyel tasarımlarını, geçirdiği ameliyat döneminde evde çalıştığını ifade etti. Küratör Himmet Öcal ise "Sanatçımız klasik sanat anlayışının dışına çıkmış. Rengârenk çalışmaların her biri kavramsal sanatın eserleri olmuş. Her bir çizgide farklı hikâye var" dedi. Öcal, Eraybar'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

SANAT SUNUMLARI YAPIYOR

İstanbul'da doğup büyüyen, yaşamını Antalya'da sürdüren sanatçı Korel Eraybar, üç kez dijital sergi açtı, fotoğraf eğitmenliği yaptı, 2018 yılından beri de resim sanatıyla uğraşıyor. Sanatçı, son 15 yıldır da Antalya'da sanat, sanat tarihi, müzik, felsefe, mimarlık, arkeoloji ve fotoğraf konularında sunumlar yapıyor. Eraybar'ın farklı konularda yayımlanmış kitapları da bunuyor. Korel Eraybar'ın endüstriyel tasarım çalışmalarının yer aldığı sergi, 30 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.