Antalyalı Bakan'ın otelinde fiyatı 40 bin TL

EKONOMİ 26.07.2024 - 13:55, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:58
 

Antalyalı Bakan'ın otelinde fiyatı 40 bin TL

Antalyalı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum'da yeni açtığı Maxx Royal Oteli'nde inci kaşıkla servis edilen havyarlı patates 40 bin TL'ye satılıyor.

haberimizvar.net- Paris'in en lüks lokantalarından olan Caviar Kaspia'nın şubesi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da açıldı. Mekanın bir klasiğinin fiyatı 'yok artık' dedirtti. Oksijen'den Zeynep Atmaca'nın haberine göre, Paris'in en lüks ve en ünlü restoranları arasında olan ve klasiği konumuna gelmiş inci kaşıkla servis edilen havyarlı patatesiyle de meşhur olan Caviar Kaspia'nın şubesi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum’da açıldı. Caviar Kaspia'nın yedinci şubesi olurken aynı zamanda dünyadaki ilk resort restoranı ise Kaspia by the Sea ismi altında Maxx Royal Bodrum Resort’da açılışı yapıldı. ASGARİ ÜCRETİN 2 KATINI GEÇİYOR Markanın Paris'le beraber Dubai, Sao Paulo, Los Angeles, New York ve Londra'da da gibi şehirlerde de şubeleri bulunuyor. Meşhur havyarlı patatesin de her şehrin her şubesinde inci kaşıkla servis edildiği aktarıldı. Servisin fiyatı ise asgari ücreti ikiden fazlaya katladı. Bu fiyatın yaklaşık 40 bin lira. Markanın yeni şube olarak da İstanbul'u da düşündüğü aktarılan bilgiler arasındaydı.
Antalyalı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum'da yeni açtığı Maxx Royal Oteli'nde inci kaşıkla servis edilen havyarlı patates 40 bin TL'ye satılıyor.

haberimizvar.net- Paris'in en lüks lokantalarından olan Caviar Kaspia'nın şubesi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da açıldı. Mekanın bir klasiğinin fiyatı 'yok artık' dedirtti.

Oksijen'den Zeynep Atmaca'nın haberine göre, Paris'in en lüks ve en ünlü restoranları arasında olan ve klasiği konumuna gelmiş inci kaşıkla servis edilen havyarlı patatesiyle de meşhur olan Caviar Kaspia'nın şubesi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum’da açıldı. Caviar Kaspia'nın yedinci şubesi olurken aynı zamanda dünyadaki ilk resort restoranı ise Kaspia by the Sea ismi altında Maxx Royal Bodrum Resort’da açılışı yapıldı.

ASGARİ ÜCRETİN 2 KATINI GEÇİYOR

Markanın Paris'le beraber Dubai, Sao Paulo, Los Angeles, New York ve Londra'da da gibi şehirlerde de şubeleri bulunuyor. Meşhur havyarlı patatesin de her şehrin her şubesinde inci kaşıkla servis edildiği aktarıldı. Servisin fiyatı ise asgari ücreti ikiden fazlaya katladı. Bu fiyatın yaklaşık 40 bin lira. Markanın yeni şube olarak da İstanbul'u da düşündüğü aktarılan bilgiler arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.