Antalyalı sanatçılar Bodrum Sanat Fuarı'na renk kattı

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.09.2024 - 15:43, Güncelleme: 10.09.2024 - 15:43
 

Antalyalı sanatçılar Bodrum Sanat Fuarı'na renk kattı

Antalyalı sanatçılar, Bodrum Sanat Fuarları'na eserleriyle renk kattı. Fuara, Antalya'dan biri akademisyen 24 resim, seramik, heykel sanatçıları katıldı.

haberimizvar.net- Vildan Özsoy ile Yeşim Ertan'ın organizasyonuyla Vis Sanat Grubu adı altında Muğla'nın Bodrum ilçesine çıkarma yapan Antalyalı sanatçılar, bu yıl 7'ncisi gerçekleşen Bodrum Sanat Fuarı'na katılıp resim, seramik ve heykel dallarında stantlar açtı, sergiledikleri eserleriyle Antalya'yı temsil etti. Fuarda, farklı şehirlerden gelen 40 sanat galerisi ve atölye gruplarından 500 kadar sanatçı 3 bin 500 eser sergiledi. Sanat Fuarı'na Antalya'dan Candan Çelikpençe Gündüz, Cem Güney Çevikbaş, Cemalettin Timur, Derya Ekici, Dilek Ceylan Çimen, Elif Şahin Altunkaya, Emel Mülayim, Emre Karaca, Ferda Çakıroğlu, Gonca Maria Çağlar, Gözde Sarı, Melek Yılmaz, Mustafa Pişkin, Nejla Sarı, Ömer Gündüz, Perihan Keki, Pınar Ataç, Reyhan Göl, Sanem Altıner, Süleyman Sarı, Timur Tekbaş, Vildan Özsoy, Yasemin Sabutay, Yeşim Ertan eserleriyle katıldı. Antalya grubundaki sanatçıların resim, seramik ve heykel çalışmaları sanatçı ve sanatseverleri hayran bıraktı. SANAT ANADOLU'YA YAYILIYOR Vildan Özsoy, "Ülkemizdeki sanat hareketliği İstanbul tekelinden çıkıp Anadolu'ya yayılmaya başlaya başladı" dedi. Özsoy, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu sanat hareketliliği ve sanat fuarları hem sanat, hem sanatçı adına çok olumlu. Bu tür fuar etkinlikleriyle sanat halkın ayağına taşınıyor. Fuar alanları farklı bölgeden sanatçıları bir araya getiriyor. Bodrum Belediyesi de sanat adına pek çok sanat grubuna destek verip yatırım yapmış, Türkiye'nin her yerinden sanatçılara kucak açılmış, sanat sokaklara taşınmış. Umarım bir gün Antalya'da da böyle ortamlara kavuşuruz."
Antalyalı sanatçılar, Bodrum Sanat Fuarları'na eserleriyle renk kattı. Fuara, Antalya'dan biri akademisyen 24 resim, seramik, heykel sanatçıları katıldı.

haberimizvar.net- Vildan Özsoy ile Yeşim Ertan'ın organizasyonuyla Vis Sanat Grubu adı altında Muğla'nın Bodrum ilçesine çıkarma yapan Antalyalı sanatçılar, bu yıl 7'ncisi gerçekleşen Bodrum Sanat Fuarı'na katılıp resim, seramik ve heykel dallarında stantlar açtı, sergiledikleri eserleriyle Antalya'yı temsil etti. Fuarda, farklı şehirlerden gelen 40 sanat galerisi ve atölye gruplarından 500 kadar sanatçı 3 bin 500 eser sergiledi.

Sanat Fuarı'na Antalya'dan Candan Çelikpençe Gündüz, Cem Güney Çevikbaş, Cemalettin Timur, Derya Ekici, Dilek Ceylan Çimen, Elif Şahin Altunkaya, Emel Mülayim, Emre Karaca, Ferda Çakıroğlu, Gonca Maria Çağlar, Gözde Sarı, Melek Yılmaz, Mustafa Pişkin, Nejla Sarı, Ömer Gündüz, Perihan Keki, Pınar Ataç, Reyhan Göl, Sanem Altıner, Süleyman Sarı, Timur Tekbaş, Vildan Özsoy, Yasemin Sabutay, Yeşim Ertan eserleriyle katıldı. Antalya grubundaki sanatçıların resim, seramik ve heykel çalışmaları sanatçı ve sanatseverleri hayran bıraktı.

SANAT ANADOLU'YA YAYILIYOR

Vildan Özsoy, "Ülkemizdeki sanat hareketliği İstanbul tekelinden çıkıp Anadolu'ya yayılmaya başlaya başladı" dedi. Özsoy, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bu sanat hareketliliği ve sanat fuarları hem sanat, hem sanatçı adına çok olumlu. Bu tür fuar etkinlikleriyle sanat halkın ayağına taşınıyor. Fuar alanları farklı bölgeden sanatçıları bir araya getiriyor. Bodrum Belediyesi de sanat adına pek çok sanat grubuna destek verip yatırım yapmış, Türkiye'nin her yerinden sanatçılara kucak açılmış, sanat sokaklara taşınmış. Umarım bir gün Antalya'da da böyle ortamlara kavuşuruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.