Antalya'nın çekim merkezi

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2024 - 09:49, Güncelleme: 10.07.2024 - 09:49
 

Antalya'nın çekim merkezi

Antalya'nın Lara bölgesinde bulunan Düden Şelalesi, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez çekim merkezi. Şelalenin denizle buluştuğu noktaya gelen tatilciler, bu eşsiz manzarayı ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarışıyorlar.

haberimizvar.net- Düden Şelalesi'nin denizle buluştuğu noktaya gelen turistler, bu doğa harikasını ölümsüzleştirmek için birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Şelalenin etrafında çekilen sayısız fotoğraf ve video, bu doğal güzelliği farklı açılardan gözler önüne seriyor. Özellikle yaz aylarında, Düden Şelalesi'ne olan ilgi daha da artmakta ve ziyaretçi sayısında belirgin bir yükseliş gözlemlenmekte. Şelalenin denizle buluştuğu noktada oluşan doğal gökkuşağı, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatırken, görsel bir şölen sunuyor. Bu eşsiz doğa olayı, hem yerli hem de yabancı turistler için büyük bir çekim merkezi oluşturuyor. Düden Şelalesi, doğal güzellikleri, atmosferi ve sunduğu fotoğrafik fırsatlarla Antalya'nın turizm zenginlikleri arasında önemli bir yer tutuyor. "GERÇEKTEN BİR ŞAHSESER" İzmir'den Antalya'ya gelen Burcu Demirel, ilk kez Düden Şelalesi'ni görme fırsatı bulduğunu belirterek, “Burası çok güzel, havası ve atmosferi gayet iyi. Yurt dışından insanların buraya boşuna gelmediği ortada. İlk kez Düden Şelalesi'ni görme fırsatı buldum. Gerçekten bir şaheser ve muhteşem görünüyor. Antalya'ya gelip de insanların burayı sevmemesi mümkün değil” şeklinde konuştu.
Antalya'nın Lara bölgesinde bulunan Düden Şelalesi, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez çekim merkezi. Şelalenin denizle buluştuğu noktaya gelen tatilciler, bu eşsiz manzarayı ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarışıyorlar.

haberimizvar.net- Düden Şelalesi'nin denizle buluştuğu noktaya gelen turistler, bu doğa harikasını ölümsüzleştirmek için birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Şelalenin etrafında çekilen sayısız fotoğraf ve video, bu doğal güzelliği farklı açılardan gözler önüne seriyor. Özellikle yaz aylarında, Düden Şelalesi'ne olan ilgi daha da artmakta ve ziyaretçi sayısında belirgin bir yükseliş gözlemlenmekte.

Şelalenin denizle buluştuğu noktada oluşan doğal gökkuşağı, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatırken, görsel bir şölen sunuyor. Bu eşsiz doğa olayı, hem yerli hem de yabancı turistler için büyük bir çekim merkezi oluşturuyor. Düden Şelalesi, doğal güzellikleri, atmosferi ve sunduğu fotoğrafik fırsatlarla Antalya'nın turizm zenginlikleri arasında önemli bir yer tutuyor.

"GERÇEKTEN BİR ŞAHSESER"
İzmir'den Antalya'ya gelen Burcu Demirel, ilk kez Düden Şelalesi'ni görme fırsatı bulduğunu belirterek, “Burası çok güzel, havası ve atmosferi gayet iyi. Yurt dışından insanların buraya boşuna gelmediği ortada. İlk kez Düden Şelalesi'ni görme fırsatı buldum. Gerçekten bir şaheser ve muhteşem görünüyor. Antalya'ya gelip de insanların burayı sevmemesi mümkün değil” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.