Antalyaspor'da tahta yine kapandı

SPOR 25.09.2024 - 13:50, Güncelleme: 25.09.2024 - 13:37
 

Antalyaspor'da tahta yine kapandı

Antalyaspor'da transfer tahtası bir kez daha kapandı. Geçen sezon oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı İsrail propagandası nedeniyle karşı dışı bırakılan ve sınır dışı edilen Jehezkel'in hamlesi sonrası FİFA transfer tahtasını yeniden kapattı.

haberimizvar.net- Antalyaspor'da transfer tahtası bir açık bir kapalı. Tahtanın açık olduğu süreçte transfer yapan kırmızı beyazlı takımın yabancı futbolcuların ödenmeyen alacakları nedeniyle başı dertte. Antalyaspor'un transfer tahtası bu kez İsrailli eski oyuncusu Sagiv Jehezkel'in hamlesiyle FİFA tarafından 4'üncü kez kapatıldı. Geçen sezon oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında gol sevincini İsrail propagandası yaptığı gerekçesiyle Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakılan Jehezkel, jet hızıyla aynı gece saatlerinde sınır dışı edilmişti. Edinilen bilgilere göre, Jehezkel, Antalyaspor'un kendisine olan borçları nedeniyle FİFA'ya başvurdu, FİFA da kırmızı beyazlı takımın transfer tahtasını bire kez daha kapattı. FİFA'ya başvurusunda Antalyaspor'dan 1.2 milyon Avro isteyen Jehezkel'in bu talebini kabul etmeyen FİFA'nın kararına göre kırmızı beyazlı takımın, tahtayı yeniden açtırmak için faiziyle birlikte 45 gün içerisinde 100 bin Avro ödeme yapması gerekiyor.
Antalyaspor'da transfer tahtası bir kez daha kapandı. Geçen sezon oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı İsrail propagandası nedeniyle karşı dışı bırakılan ve sınır dışı edilen Jehezkel'in hamlesi sonrası FİFA transfer tahtasını yeniden kapattı.

haberimizvar.net- Antalyaspor'da transfer tahtası bir açık bir kapalı. Tahtanın açık olduğu süreçte transfer yapan kırmızı beyazlı takımın yabancı futbolcuların ödenmeyen alacakları nedeniyle başı dertte. Antalyaspor'un transfer tahtası bu kez İsrailli eski oyuncusu Sagiv Jehezkel'in hamlesiyle FİFA tarafından 4'üncü kez kapatıldı.

Geçen sezon oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında gol sevincini İsrail propagandası yaptığı gerekçesiyle Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakılan Jehezkel, jet hızıyla aynı gece saatlerinde sınır dışı edilmişti. Edinilen bilgilere göre, Jehezkel, Antalyaspor'un kendisine olan borçları nedeniyle FİFA'ya başvurdu, FİFA da kırmızı beyazlı takımın transfer tahtasını bire kez daha kapattı. FİFA'ya başvurusunda Antalyaspor'dan 1.2 milyon Avro isteyen Jehezkel'in bu talebini kabul etmeyen FİFA'nın kararına göre kırmızı beyazlı takımın, tahtayı yeniden açtırmak için faiziyle birlikte 45 gün içerisinde 100 bin Avro ödeme yapması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.