Bakan Çokal’ı suçladı

SİYASET 29.06.2024 - 16:13, Güncelleme: 29.06.2024 - 16:13
 

Bakan Çokal’ı suçladı

Gazeteci Fatih Altaylı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yakınıyla görüşmesini kamuoyuyla paylaştı.

haberimizvar.net- Altaylı şunları kaydetti: “Fahrettin Koca'nın çok yakını olduğunu bildiğim bir isim beni aradı. ‘Kızılcahamam’da Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çolak’ın kendisine saldırısını ve bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinden değil, Çokal’dan yana tavır almasını içine sindiremedi. Kendini çok küçük düşürülmüş hissetti. Ardından bu sorun büyüdü. En küçük olumlu bir yaklaşım da görmeyince istifa etti’ dedi. ‘Bunca saattir resmî bir açıklama yok. Baskı sonucu bir vazgeçme, bir geri adım olur mu?’ diye sordum. ‘Yok Abi, bunun artık dönüşü falan yok. Bu iş bitti. Sayın Bakan artık Bakan değil. Herhalde yenisini bulunca açıklama yaparlar ama Fahrettin Bey artık Bakan değil’ dedi. Kapatmadan önce ‘Abi, örgüt ile bazı bakanlar arasında büyük sorun var’ diye ekledi.”
Gazeteci Fatih Altaylı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yakınıyla görüşmesini kamuoyuyla paylaştı.

haberimizvar.net- Altaylı şunları kaydetti: “Fahrettin Koca'nın çok yakını olduğunu bildiğim bir isim beni aradı. ‘Kızılcahamam’da Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çolak’ın kendisine saldırısını ve bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinden değil, Çokal’dan yana tavır almasını içine sindiremedi. Kendini çok küçük düşürülmüş hissetti. Ardından bu sorun büyüdü. En küçük olumlu bir yaklaşım da görmeyince istifa etti’ dedi.

‘Bunca saattir resmî bir açıklama yok. Baskı sonucu bir vazgeçme, bir geri adım olur mu?’ diye sordum.
‘Yok Abi, bunun artık dönüşü falan yok. Bu iş bitti. Sayın Bakan artık Bakan değil. Herhalde yenisini bulunca açıklama yaparlar ama Fahrettin Bey artık Bakan değil’ dedi.
Kapatmadan önce ‘Abi, örgüt ile bazı bakanlar arasında büyük sorun var’ diye ekledi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.