aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Başkan Uysal, Ramazan öncesi aşevini inceledi

YEREL 31.03.2022 - 15:44, Güncelleme: 31.03.2022 - 15:44
 

Başkan Uysal, Ramazan öncesi aşevini inceledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sayılı günler kalan Ramazan öncesi aşevinde incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, "Ramazanlar bizim için bütün komşularımızla, mahallelimizle buluşmadır. Hep beraber Ramazan'ın derinliğini his ve idrak etme zamanıdır, dayanışmadır" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'da mahalle iftarları gerçekleştirecek. İlk orucun açılacağı 2 Nisan Cumartesi günü Yıldız, Memurevleri, Güvenlik ve Varlık mahalleleri için Güvenlik Mahallesi pazar yerinde düzenlenecek iftarın ardından hafta sonu hariç her gün iftar sofrası Muratpaşa'nın farklı bir noktasında kurulacak.   Belediye aşevinde de tatlı bir Ramazan telaşı yaşanırken Başkan Uysal da son hazırlıkları yerinde inceledi. Kuru fasulye, pilav, çorba ve tatlıdan oluşan iftar yemeğinin tadına bakan Başkan Uysal, iftarların buluşmaya, kaynaşmaya, hemhal olmaya, Ramazan ayının derin duygularını beraber yaşama ve hissetmeye vesile olduğunu söyledi.   Muratpaşa Belediyesi aşevinin her gün ihtiyacı olan binlerce kişiye yemek çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu belirten Başkan Uysal, "Ramazanlar bizim için bütün komşularımızla, mahallelimizle buluşmadır. Hep beraber Ramazan'ın derinliğini his ve idrak etme zamanıdır, dayanışmadır. Aynı masada aynı iftarı paylaşmak muhteşem bir şey. Bütün komşularımızı bekliyoruz" diye konuştu.    Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 55 mahalleyi kapsayan bölge iftarları düzenleyecek. İftar sofralarında yaklaşık 50 bin kişi bir arada orucunu açacak. Belediye, Ramazan boyunca günlük yemek yardımlarına ve gıda yardımlarına da devam edecek.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sayılı günler kalan Ramazan öncesi aşevinde incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, "Ramazanlar bizim için bütün komşularımızla, mahallelimizle buluşmadır. Hep beraber Ramazan'ın derinliğini his ve idrak etme zamanıdır, dayanışmadır" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'da mahalle iftarları gerçekleştirecek. İlk orucun açılacağı 2 Nisan Cumartesi günü Yıldız, Memurevleri, Güvenlik ve Varlık mahalleleri için Güvenlik Mahallesi pazar yerinde düzenlenecek iftarın ardından hafta sonu hariç her gün iftar sofrası Muratpaşa'nın farklı bir noktasında kurulacak.

 

Belediye aşevinde de tatlı bir Ramazan telaşı yaşanırken Başkan Uysal da son hazırlıkları yerinde inceledi. Kuru fasulye, pilav, çorba ve tatlıdan oluşan iftar yemeğinin tadına bakan Başkan Uysal, iftarların buluşmaya, kaynaşmaya, hemhal olmaya, Ramazan ayının derin duygularını beraber yaşama ve hissetmeye vesile olduğunu söyledi.

 

Muratpaşa Belediyesi aşevinin her gün ihtiyacı olan binlerce kişiye yemek çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu belirten Başkan Uysal, "Ramazanlar bizim için bütün komşularımızla, mahallelimizle buluşmadır. Hep beraber Ramazan'ın derinliğini his ve idrak etme zamanıdır, dayanışmadır. Aynı masada aynı iftarı paylaşmak muhteşem bir şey. Bütün komşularımızı bekliyoruz" diye konuştu. 

 

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 55 mahalleyi kapsayan bölge iftarları düzenleyecek. İftar sofralarında yaklaşık 50 bin kişi bir arada orucunu açacak. Belediye, Ramazan boyunca günlük yemek yardımlarına ve gıda yardımlarına da devam edecek.
MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL, SAYILI GUNLER KALAN RAMAZAN ONCESI ASEVINDE INCELEMELERDE BULUNDU. BASKAN UYSAL, "RAMAZANLAR BIZIM ICIN BUTUN KOMSULARIMIZLA, MAHALLELIMIZLE BULUSMADIR. HEP BERABER RAMAZAN'IN DERINLIGINI HIS VE IDRAK ETME ZAMANIDIR, DAYANISMADIR" DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.