Baykal kızından Kepez sürprizi

SİYASET 05.09.2024 - 15:50, Güncelleme: 05.09.2024 - 16:39
 

Baykal kızından Kepez sürprizi

AK Parti'yi öven açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili merhum Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'li Kepez Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaret yaptı.

haberimizvar.net- İktidar partisi AKP'yi öven açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili merhum Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'li Kepez Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Babasının genel başkan ve Antalya milletvekili olduğu CHP'den istifa eden Aslı Baykal, AKP'yi öven açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekerken, CHP tabanından da sert tepki görmüştü. CHP ile yollarını ayırıp, CHP'yi eleştirip, AKP'yi öven açıklamalar yapan Aslı Baykal'ın CHP'li Kepez Belediyesi'nde özel bir işi olduğu, bu nedenle belediyeye gittiği öğrenildi. Kepez Belediyesi'nde Baykal'ı gören CHP'li Kepez Belediye Meclisi Üyesi Emre Atmaca, sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Aslı Baykal'la birlikte fotoğrafını paylaşan Atmaca, "İkinci kurucu genel başkanımız sn. Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal belediyemizi ziyaret ettiler. Bizde Deniz Baykal dendiğinde akan sular durur, öyle sevdik biz. Rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti'yi öven açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili merhum Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'li Kepez Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaret yaptı.

haberimizvar.net- İktidar partisi AKP'yi öven açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili merhum Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'li Kepez Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Babasının genel başkan ve Antalya milletvekili olduğu CHP'den istifa eden Aslı Baykal, AKP'yi öven açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekerken, CHP tabanından da sert tepki görmüştü. CHP ile yollarını ayırıp, CHP'yi eleştirip, AKP'yi öven açıklamalar yapan Aslı Baykal'ın CHP'li Kepez Belediyesi'nde özel bir işi olduğu, bu nedenle belediyeye gittiği öğrenildi.

Kepez Belediyesi'nde Baykal'ı gören CHP'li Kepez Belediye Meclisi Üyesi Emre Atmaca, sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Aslı Baykal'la birlikte fotoğrafını paylaşan Atmaca, "İkinci kurucu genel başkanımız sn. Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal belediyemizi ziyaret ettiler. Bizde Deniz Baykal dendiğinde akan sular durur, öyle sevdik biz. Rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.