aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Cezaevinden açıklama yaptı

SİYASET 25.04.2025 - 23:06, Güncelleme: 25.04.2025 - 23:06
 

Cezaevinden açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan CHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Emre Atmaca, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Atmaca, açıklamasında yaşadıklarını anlattı.

haberimizvar.net- Atmaca, sosyal medya açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ‘“KAMUOYUNA DUYURUMDUR Ben Emre Atmaca. 18 yaşında üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde, gençlik kollarından itibaren başlayarak bugüne kadar hem yerelde hem genelde partimizin iktidarı için büyük bir inançla çalışmış bir parti emekçisiyim. Siyasi mücadelemi her zaman hukuk, demokrasi ve saygı ilkeleri çerçevesinde sürdürdüm. 23 Nisan 2025 gecesi yaşanan ve kamuoyuna eksik ve hatalı şekilde yansıyan olayla ilgili doğru bilgilendirme yapma gereği doğmuştur. O gece, bana ait işyerimde arkadaşlarımla vakit geçirirken, eski kız arkadaşım tarafından telefonla arandım. Bir trafik kazasına karıştığını, olay yerinde yalnız olduğunu ve korktuğunu belirterek yardım istedi. İşyerime çok yakın bir noktada meydana gelen olay yerine hiç tereddütsüz olarak gittim. Olay yerine vardığımda, eski kız arkadaşımın kazanın diğer tarafındaki kişilerle tartıştığını ve üzerine yüründüğünü gördüm. Fiziksel bir müdahale yaşanmaması için araya girdim ve ortamın daha fazla gerilmesini önlemeye çalıştım. Bu sırada olay yerine polis ekipleri geldi. Olayı sakinleştirip ortamın yatışmasını sağladıktan sonra olay yerinden ayrıldım. Ancak ertesi sabah, olay sırasında Cumhurbaşkanına hakaret ettiğim iddiasıyla gözaltına alındım ve devamında tutuklandım. Hayatım boyunca hiçbir devlet büyüğüne hakaret etmedim. Bütün siyasi mücadelem boyunca hukuka, demokrasiye, insan haklarına ve devletimizin temel değerlerine saygı göstererek hareket ettim. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da partime ve demokratik değerlere bağlı kalarak mücadele etmeye devam edeceğim. Yaşananların, şahsıma yönelik haksız bir algı çalışmasına dönüştürülmesine asla izin vermeyeceğim. Adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine olan inancım tamdır. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkacak, bu süreçte hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Bu açıklamam, avukatlarım aracılığıyla kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulmaktadır. Saygılarımla, Emre Atmaca”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan CHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Emre Atmaca, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Atmaca, açıklamasında yaşadıklarını anlattı.

haberimizvar.net- Atmaca, sosyal medya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

‘“KAMUOYUNA DUYURUMDUR
Ben Emre Atmaca.
18 yaşında üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde, gençlik kollarından itibaren başlayarak bugüne kadar hem yerelde hem genelde partimizin iktidarı için büyük bir inançla çalışmış bir parti emekçisiyim. Siyasi mücadelemi her zaman hukuk, demokrasi ve saygı ilkeleri çerçevesinde sürdürdüm.

23 Nisan 2025 gecesi yaşanan ve kamuoyuna eksik ve hatalı şekilde yansıyan olayla ilgili doğru bilgilendirme yapma gereği doğmuştur.
O gece, bana ait işyerimde arkadaşlarımla vakit geçirirken, eski kız arkadaşım tarafından telefonla arandım. Bir trafik kazasına karıştığını, olay yerinde yalnız olduğunu ve korktuğunu belirterek yardım istedi. İşyerime çok yakın bir noktada meydana gelen olay yerine hiç tereddütsüz olarak gittim.
Olay yerine vardığımda, eski kız arkadaşımın kazanın diğer tarafındaki kişilerle tartıştığını ve üzerine yüründüğünü gördüm. Fiziksel bir müdahale yaşanmaması için araya girdim ve ortamın daha fazla gerilmesini önlemeye çalıştım.
Bu sırada olay yerine polis ekipleri geldi. Olayı sakinleştirip ortamın yatışmasını sağladıktan sonra olay yerinden ayrıldım.
Ancak ertesi sabah, olay sırasında Cumhurbaşkanına hakaret ettiğim iddiasıyla gözaltına alındım ve devamında tutuklandım.
Hayatım boyunca hiçbir devlet büyüğüne hakaret etmedim. Bütün siyasi mücadelem boyunca hukuka, demokrasiye, insan haklarına ve devletimizin temel değerlerine saygı göstererek hareket ettim.
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da partime ve demokratik değerlere bağlı kalarak mücadele etmeye devam edeceğim.
Yaşananların, şahsıma yönelik haksız bir algı çalışmasına dönüştürülmesine asla izin vermeyeceğim.
Adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine olan inancım tamdır. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkacak, bu süreçte hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağım.
Bu açıklamam, avukatlarım aracılığıyla kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulmaktadır.
Saygılarımla,
Emre Atmaca”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.