Deneme de ücretli

GÜNDEM 07.06.2024 - 12:23, Güncelleme: 07.06.2024 - 12:29
 

Deneme de ücretli

Haziran ayı ile başlayan düğün ve nikah sezonunda fiyatlar geçen yıla göre büyük oranda artış gösterdi. Dünya evine girecek gelin adayların artık gelinlikle prova yapamayacak. Artık gelinlik denenmesi bile ücretli oldu.

haberimizvar.net- Hayatın her alanında olduğu gibi, Haziran ayı ile başlayan düğün ve nikah sezonunda fiyatlar aldı başını gidiyor. Düğün sezonunun açılması ile birlikte gelinlik provası yapanları sayısında da artış oldu. Sadece dünya evine girecek gelin adayları değil, kendini gelinlikle merak edenler de gelinlik denemesi yapıyor. Gelinlik provası düğün sezonunun başlaması ile birlikte artınca gelinlik deneme de ücretli oldu. Gelinlik denemenin ücretli olmasını bazı firma sahipleri müşteri kaçıracağı düşüncesiyle doğru bulmasa da gelinlik provasının ücretli olmasını savunan firma sahip ve yetkilileri de var. Deneme ücreti gelinlik alınması durumunda fiyattan düşülüyor.
Haziran ayı ile başlayan düğün ve nikah sezonunda fiyatlar geçen yıla göre büyük oranda artış gösterdi. Dünya evine girecek gelin adayların artık gelinlikle prova yapamayacak. Artık gelinlik denenmesi bile ücretli oldu.

haberimizvar.net- Hayatın her alanında olduğu gibi, Haziran ayı ile başlayan düğün ve nikah sezonunda fiyatlar aldı başını gidiyor. Düğün sezonunun açılması ile birlikte gelinlik provası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> gelinlik provası yapanları sayısında da artış oldu. Sadece dünya evine girecek gelin adayları değil, kendini gelinlikle merak edenler de gelinlik denemesi yapıyor.

Gelinlik provası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Gelinlik provası düğün sezonunun başlaması ile birlikte artınca gelinlik deneme de ücretli oldu. Gelinlik denemenin ücretli olmasını bazı firma sahipleri müşteri kaçıracağı düşüncesiyle doğru bulmasa da gelinlik provasının ücretli olmasını savunan firma sahip ve yetkilileri de var. Deneme ücreti gelinlik alınması durumunda fiyattan düşülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.