Döşemealtı'nda kavga büyüyor

GÜNDEM 21.08.2024 - 13:36, Güncelleme: 21.08.2024 - 13:42
 

Döşemealtı'nda kavga büyüyor

CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasının eşyaları icra yoluyla el konulmasının ardından CHP'li Döşemealtı Belediyesi önceki dönem Başkanı Turgay Genç'in Danışmanı Ozan Balık'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı kafalarda soru işareti oluşturdu.

haberimizvar.net- Antalya'nın Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasında icra yoluyla haciz işlemi yapılmış, yediemin üzerinden kayıt altına alınması gereken eşyalar icra memuru ve avukatlar eşliğinde toplanıp götürülmüştü. Başkan Dal bunun üzerine boş makam odasında çektirdiği fotoğrafları paylaşarak, kamuoyuna yaşananları duyurdu. Dal'ın bu paylaşımının ardından Döşemealtı Belediyesi önceki dönem Başkanı Turgay Genç'in Danışmanı Ozan Balık, zehir zemberek açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda haciz getiren firmanın Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT ve Aksu Belediyesi'ne de iş yaptığını belirten Balık, Başkan Menderes Dal'ın şov yaptığını iddia eti. İşte o paylaşım: "DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ’NDE YAŞANANLAR   Bugün Döşemealtı Belediyesi’ne haciz gelmesi geçmiş yönetimin değil  yeni yönetimin beceriksiz ve iletişimsizliğinin sonucudur.  Hacizi yapan ilgili firma Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT, Aksu Belediyesi gibi birçok kamu kuruluşuna hizmet eden bir şirkettir. Hacizi yapan şirketin almış olduğu ihale ile ilgili kendilerine mevcut başkan Menderes Dal’ın müfettiş denetiminden geçirttini ancak herhangi bir usulsüzlük olmadığı kararını belirtmesine rağmen kendilerine bir başkana yakışmayan ithamlarda bulunulduğunu söyleyerek haciz işlemini başlattığı söylendi. Bu konu ile ilgili mazlum algısı yapmak sorunu çözmek yerine kendilerini küçülten bir davranış olmuştur.  Geçmişte halka hizmet etmek için her belediyenin yapmış olduğu borç, borçlu ile iyi bir diyalog ile yıllarca makam odası  haciz olmadan eski yönetim tarafından çözülebildiyse herkes kendini sorgulamalıdır.  Unutmayalım önünde şov için çekildiğiniz ilçenin simgesi olarak paylaştığınız Döşemealtı Halısı’nın Coğrafi İşaret Belgesi suçladığınız eski yönetim tarafından alındı. Unutmayın! Yurttaşlar sizi şov yapmanız için değil hizmet etmeniz için seçti!  Döşemealtı’na maddi imkansızlıklarla hizmet etmek yetenek ve sabır ister!  Sizden beklenen fotoğraf paylaşmak değil, insanlara hizmet etmektir!"
CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasının eşyaları icra yoluyla el konulmasının ardından CHP'li Döşemealtı Belediyesi önceki dönem Başkanı Turgay Genç'in Danışmanı Ozan Balık'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı kafalarda soru işareti oluşturdu.

haberimizvar.net- Antalya'nın Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasında icra yoluyla haciz işlemi yapılmış, yediemin üzerinden kayıt altına alınması gereken eşyalar icra memuru ve avukatlar eşliğinde toplanıp götürülmüştü. Başkan Dal bunun üzerine boş makam odasında çektirdiği fotoğrafları paylaşarak, kamuoyuna yaşananları duyurdu. Dal'ın bu paylaşımının ardından Döşemealtı Belediyesi önceki dönem Başkanı Turgay Genç'in Danışmanı Ozan Balık, zehir zemberek açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda haciz getiren firmanın Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT ve Aksu Belediyesi'ne de iş yaptığını belirten Balık, Başkan Menderes Dal'ın şov yaptığını iddia eti. İşte o paylaşım:


"DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ’NDE YAŞANANLAR  

Bugün Döşemealtı Belediyesi’ne haciz gelmesi geçmiş yönetimin değil  yeni yönetimin beceriksiz ve iletişimsizliğinin sonucudur. 
Hacizi yapan ilgili firma Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT, Aksu Belediyesi gibi birçok kamu kuruluşuna hizmet eden bir şirkettir. Hacizi yapan şirketin almış olduğu ihale ile ilgili kendilerine mevcut başkan Menderes Dal’ın müfettiş denetiminden geçirttini ancak herhangi bir usulsüzlük olmadığı kararını belirtmesine rağmen kendilerine bir başkana yakışmayan ithamlarda bulunulduğunu söyleyerek haciz işlemini başlattığı söylendi.

Bu konu ile ilgili mazlum algısı yapmak sorunu çözmek yerine kendilerini küçülten bir davranış olmuştur. 

Geçmişte halka hizmet etmek için her belediyenin yapmış olduğu borç, borçlu ile iyi bir diyalog ile yıllarca makam odası  haciz olmadan eski yönetim tarafından çözülebildiyse herkes kendini sorgulamalıdır. 

Unutmayalım önünde şov için çekildiğiniz ilçenin simgesi olarak paylaştığınız Döşemealtı Halısı’nın Coğrafi İşaret Belgesi suçladığınız eski yönetim tarafından alındı.

Unutmayın! Yurttaşlar sizi şov yapmanız için değil hizmet etmeniz için seçti! 

Döşemealtı’na maddi imkansızlıklarla hizmet etmek yetenek ve sabır ister! 
Sizden beklenen fotoğraf paylaşmak değil, insanlara hizmet etmektir!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Poyraz
(23.08.2024 08:19 - #73584)
Yapacagınız hizmet bu sizlerin biriniz dokumada festival biriniz makam odasıni hacz ettirir birini suya yüzde dörtyüz zam yapar sizin hizmet dediginiz bu olsa gerek
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.