Döşemealtı'nda trafo yangını

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.07.2024 - 10:17, Güncelleme: 24.07.2024 - 10:17
 

Döşemealtı'nda trafo yangını

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde cadde üzerindeki kaldırımda bulunan trafodan yükselen duman ve patlama sesleri korku yarattı.

haberimizvar.net- Olay 23 Temmuz Salı günü saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki kaldırımda bulunan bir trafodan bilinmeyen nedenle duman yükselmeye başladı. Kabloların kısa devre yapması nedeniyle alevler de çıkmaya başlayınca çevredeki vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri trafoda meydana gelen yangını söndürdü. Yangının aşırı sıcaklar ve trafodaki fazla yüklenme nedeniyle ortaya çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde cadde üzerindeki kaldırımda bulunan trafodan yükselen duman ve patlama sesleri korku yarattı.

haberimizvar.net- Olay 23 Temmuz Salı günü saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki kaldırımda bulunan bir trafodan bilinmeyen nedenle duman yükselmeye başladı. Kabloların kısa devre yapması nedeniyle alevler de çıkmaya başlayınca çevredeki vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri trafoda meydana gelen yangını söndürdü. Yangının aşırı sıcaklar ve trafodaki fazla yüklenme nedeniyle ortaya çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.