aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Eski Dostlar'dan Yeni Yıl Konseri

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.01.2025 - 13:56, Güncelleme: 16.01.2025 - 13:56
 

Eski Dostlar'dan Yeni Yıl Konseri

Antalyalı müzikseverler, Vali Hulusi Şahin'in de keyifle izlediği 'Eski Dostlar Musiki Topluluğu'nun 'Yeni Yıl Konseri'nde buluştu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleşen ve TRT Program Yapımcısı Tayfun Yönlü'nün yönettiği konsere, şarkı severlerin ilgisi yoğun oldu. Güleda Keleş'in sunumunu üstlendiği konseri Antalya Valisi Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin de izledi. Topluluğun saz heyetinde ise Aslan Ülker (ney), Mustafa Kaynarca (ney), Coşkun Yeşiltepeler (keman), Hasan Aydınlar (ud), Gamze Yönlü (kemençe), Seçkin Arkan (ud), Sonay Yener (viyolonsel), Tülay Arkan (ritim), Ercüment Parteş (ritim) yer aldı. KURUCUDAN MESAJ GELDİ Konser öncesi eski Dostlar Musiki Topluluğu'nun kurucu başkanı Alper Önder'in mesajı okundu. Rahatsızlığından dolayı konsere katılamadığını açıklayan Önder, "Sayın valim, değerli konuklar, sevgili müzikseverler ve kıymetli öğrencilerim. Geçirmekte olduğum grip rahatsızlığı nedeniyle bu akşam aranızda olamamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hepinizi hürmetle selamlıyorum, şefimiz Tayfun Yönlü yönetiminde keyifli bir konser diliyorum" dedi. KORO, ADINI ŞARKIDAN ALDI Adını spor ve müzik adamı Gültekin Çeki'nin bestelediği 'Eski Dostlar' adlı şarkıdan alan topluluğun ilk eseri, saz grubunun 'Karcigar Peşrevi' ile başladı, koronun seslendirdiği 'Hüsnüne Etvar-ı Nazın Şan Senin' adlı eserle devam etti. Gecede, 'Bir Goncayı Bir Hare Nigah Eyledi Bülbül', 'Bir Yereli Kuş Çırpınıyor Sanki Telinde', 'Dağları Hep Kar Aldı', Hani Bir Gün Bile Göremezsen', 'O Ahu Bakışlarına Bir Anda Kandı Gönül', 'Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız Kalayım', 'Bana Nasıl Vazgeç Dersin', 'Benim Olsan Seni Bir Gül Gibi Koklarım', 'Kara Gönlüm Efkârlanma Gül Gayrı' gibi birçok şarkı yorumlandı. ŞAHİN ÇİFTİ TOPLULUĞU KUTLADI Vali Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin'in de keyifle dinlediği şarkılarla salonu dolduran davetlilere neşeli bir akşam yaşatan Eski Dostlar Musiki Topluluğu alkış yağmuruna tutuldu. Vali Şahin, koro şefi Tayfun Yönlü, saz heyeti ile koro üyelerini "Muhteşem bir akşam yaşattınız" diyerek kutladı, çiçekle teşekkür edildi.
Antalyalı müzikseverler, Vali Hulusi Şahin'in de keyifle izlediği 'Eski Dostlar Musiki Topluluğu'nun 'Yeni Yıl Konseri'nde buluştu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleşen ve TRT Program Yapımcısı Tayfun Yönlü'nün yönettiği konsere, şarkı severlerin ilgisi yoğun oldu. Güleda Keleş'in sunumunu üstlendiği konseri Antalya Valisi Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin de izledi.

Topluluğun saz heyetinde ise Aslan Ülker (ney), Mustafa Kaynarca (ney), Coşkun Yeşiltepeler (keman), Hasan Aydınlar (ud), Gamze Yönlü (kemençe), Seçkin Arkan (ud), Sonay Yener (viyolonsel), Tülay Arkan (ritim), Ercüment Parteş (ritim) yer aldı.

KURUCUDAN MESAJ GELDİ

Konser öncesi eski Dostlar Musiki Topluluğu'nun kurucu başkanı Alper Önder'in mesajı okundu. Rahatsızlığından dolayı konsere katılamadığını açıklayan Önder, "Sayın valim, değerli konuklar, sevgili müzikseverler ve kıymetli öğrencilerim. Geçirmekte olduğum grip rahatsızlığı nedeniyle bu akşam aranızda olamamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hepinizi hürmetle selamlıyorum, şefimiz Tayfun Yönlü yönetiminde keyifli bir konser diliyorum" dedi.

KORO, ADINI ŞARKIDAN ALDI

Adını spor ve müzik adamı Gültekin Çeki'nin bestelediği 'Eski Dostlar' adlı şarkıdan alan topluluğun ilk eseri, saz grubunun 'Karcigar Peşrevi' ile başladı, koronun seslendirdiği 'Hüsnüne Etvar-ı Nazın Şan Senin' adlı eserle devam etti. Gecede, 'Bir Goncayı Bir Hare Nigah Eyledi Bülbül', 'Bir Yereli Kuş Çırpınıyor Sanki Telinde', 'Dağları Hep Kar Aldı', Hani Bir Gün Bile Göremezsen', 'O Ahu Bakışlarına Bir Anda Kandı Gönül', 'Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız Kalayım', 'Bana Nasıl Vazgeç Dersin', 'Benim Olsan Seni Bir Gül Gibi Koklarım', 'Kara Gönlüm Efkârlanma Gül Gayrı' gibi birçok şarkı yorumlandı.

ŞAHİN ÇİFTİ TOPLULUĞU KUTLADI

Vali Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin'in de keyifle dinlediği şarkılarla salonu dolduran davetlilere neşeli bir akşam yaşatan Eski Dostlar Musiki Topluluğu alkış yağmuruna tutuldu. Vali Şahin, koro şefi Tayfun Yönlü, saz heyeti ile koro üyelerini "Muhteşem bir akşam yaşattınız" diyerek kutladı, çiçekle teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.