Fener'de 1964 Sokak'a dikkat!

YEREL 24.09.2024 - 15:42, Güncelleme: 24.09.2024 - 15:50
 

Fener'de 1964 Sokak'a dikkat!

Antalya'da nerede ise ölümlü kazanın olmadığı gün yok.. Başta motosiklet olmak üzere her gün polis ve jandarma tutanaklarına onlarca kaza haberi giriyor. Gazeteler, ölümlü trafik kazalarını genellikle 'Azrail yollarda, azrail yine tatil yapmadı' gibi çarpıcı başlıklarla verir. Sizi bilmem ama ben 3'üncü sayfa haberlerini yazmakta zorlanıyorum, kimi TV haber bültenlerini de bu yüzden izlemek istemiyorum. Pekala bizim hiç mi suçumuz yok? Bakınız bugünün (24 Eylül 2024 Salı) bilançosuna...

Kepez'e Namık Kemal Bulvarı'nda motosikletli virajı almadı kaza yaptı, 22 yaşındaki sürücü Mehmetşah Işık hayatını kaybetti. Kundu-Expo istikameti Kral Yolu, sürücüsünün kontrolü kaybettiği motosiklet bariyerlere çarparak devrildi 22 yaşındaki sürücü Mehmet Bidar ile arkasındaki 26 yaşındaki yolcu özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Ayşe Gülizar Durmaz hayatını  kaybetti. Yazık değil mi gencecik insanlara? Motosiklet sevgisi ve tutkusunun yoğun olduğu Antalya'da başta Manavgat ilçesi olmak üzere sıklıkla yaralamalı ve ölümlü kazalar oluyor, yetkililerin daha etkin denetimler yapması gerekliliği ortaya çıkıyor. FENER MAHALLESİ 1964 SOKAK Motosiklet sevgisi ve hız tutkusu gencecik insanları hayattan koparıyor. Arkalarında acılı aileler, gözü yaşlı sevgililer, candan dost ve arkadaşlar bırakıyor yani hız iyi şey değil. Değil de Antalya'da Muratpaşa'nın Fener Mahallesi'nin gençleri, her gece hem hız sınırını aşıyor, hem de kendileri ile birlikte diğer insanların da hayatlarını tehlikeye atıyor. Dikkatleri Fener Mahallesi 1964 Sokak'a çekmek istiyorum. Akşam saatlerinde kızlı-erkekli gruplar 1964 Sokak'ı işgal ediyorlar. Piknik yapar gibi evlerinden getirdikleri ya da otomobillerinde bulunan sandalyelerle sokağın bir bölümü kapatıyor, bir anlamda sokağa el koyuyorlar. Sokağın diğer tarafında ise son model otomobiller ile yarış yapıyorlar, drift atıyorlar. Araç sürücülerinin ve yayaların yaşam hakkını tehdit ettikleri gibi, kendilerini uyaranlara horozlanıyorlar. Sözün özü Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi 1964 Sokak gençlerden oluşan otomobil ve hız tutkunu grupların işgali altında. Unutmadan bu durumdan rahatsız olan, tehlike yaşayan insanların ve çevrede oturanların şikayetçi olduğu, yarış alanına gelen polisin araçların modelini görünce dönüp gittiği, ancak bir motokurye görünce hemen  cezayı yapıştırdığı ileri sürülüyor. Buradan Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya  Emniyet Müdürü İlker Arslan'a vatandaşlar adına sesleniyorum. Yarın çok geç olmasın diye... Yarın genç ölümler olmasın diye lütfen bu duruma müdahale edin.
Antalya'da nerede ise ölümlü kazanın olmadığı gün yok.. Başta motosiklet olmak üzere her gün polis ve jandarma tutanaklarına onlarca kaza haberi giriyor. Gazeteler, ölümlü trafik kazalarını genellikle 'Azrail yollarda, azrail yine tatil yapmadı' gibi çarpıcı başlıklarla verir. Sizi bilmem ama ben 3'üncü sayfa haberlerini yazmakta zorlanıyorum, kimi TV haber bültenlerini de bu yüzden izlemek istemiyorum. Pekala bizim hiç mi suçumuz yok? Bakınız bugünün (24 Eylül 2024 Salı) bilançosuna...

Kepez'e Namık Kemal Bulvarı'nda motosikletli virajı almadı kaza yaptı, 22 yaşındaki sürücü Mehmetşah Işık hayatını kaybetti. Kundu-Expo istikameti Kral Yolu, sürücüsünün kontrolü kaybettiği motosiklet bariyerlere çarparak devrildi 22 yaşındaki sürücü Mehmet Bidar ile arkasındaki 26 yaşındaki yolcu özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Ayşe Gülizar Durmaz hayatını  kaybetti. Yazık değil mi gencecik insanlara? Motosiklet sevgisi ve tutkusunun yoğun olduğu Antalya'da başta Manavgat ilçesi olmak üzere sıklıkla yaralamalı ve ölümlü kazalar oluyor, yetkililerin daha etkin denetimler yapması gerekliliği ortaya çıkıyor.

FENER MAHALLESİ 1964 SOKAK

Motosiklet sevgisi ve hız tutkusu gencecik insanları hayattan koparıyor. Arkalarında acılı aileler, gözü yaşlı sevgililer, candan dost ve arkadaşlar bırakıyor yani hız iyi şey değil. Değil de Antalya'da Muratpaşa'nın Fener Mahallesi'nin gençleri, her gece hem hız sınırını aşıyor, hem de kendileri ile birlikte diğer insanların da hayatlarını tehlikeye atıyor. Dikkatleri Fener Mahallesi 1964 Sokak'a çekmek istiyorum. Akşam saatlerinde kızlı-erkekli gruplar 1964 Sokak'ı işgal ediyorlar. Piknik yapar gibi evlerinden getirdikleri ya da otomobillerinde bulunan sandalyelerle sokağın bir bölümü kapatıyor, bir anlamda sokağa el koyuyorlar.

Sokağın diğer tarafında ise son model otomobiller ile yarış yapıyorlar, drift atıyorlar. Araç sürücülerinin ve yayaların yaşam hakkını tehdit ettikleri gibi, kendilerini uyaranlara horozlanıyorlar. Sözün özü Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi 1964 Sokak gençlerden oluşan otomobil ve hız tutkunu grupların işgali altında. Unutmadan bu durumdan rahatsız olan, tehlike yaşayan insanların ve çevrede oturanların şikayetçi olduğu, yarış alanına gelen polisin araçların modelini görünce dönüp gittiği, ancak bir motokurye görünce hemen  cezayı yapıştırdığı ileri sürülüyor. Buradan Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya  Emniyet Müdürü İlker Arslan'a vatandaşlar adına sesleniyorum. Yarın çok geç olmasın diye... Yarın genç ölümler olmasın diye lütfen bu duruma müdahale edin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.