aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Gazipaşa sahiline 4 yıldızlı yeni bir otel yapılıyor

YEREL 28.02.2025 - 11:44, Güncelleme: 28.02.2025 - 11:44
 

Gazipaşa sahiline 4 yıldızlı yeni bir otel yapılıyor

Antalya’daki denize sıfır arazi üzerine 398 milyon TL yatırımla 4 yıldızlı 89 odalı otel yapılacak.

haberimizvar.net- Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Koru Mahallesi 2128 ada 3 parseldeki metrekarelik arazi üzerine 398 milyon 171 bin TL yatırımla 4 yıldızlı otel yapılacak. Yeşilyurt İnş. ve Turizm San. Tic. A.Ş. tarafından yapılacak otelde 89 oda ve 194 yatak kapasitesi bulunuyor. Otel arazisi, Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden alınan onaylı Antalya-Burdur-Isparta Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planına göre “Turizm Merkezi/Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi, Deniz Kaplumbağaları Üreme ve Koruma Alanı, Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı”nda kalıyor. Tesisin inşaat aşamasında 54, işletme aşamasında ise 60 personel çalışması planlanıyor. Otel projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı. (Turizm güncel)
Antalya’daki denize sıfır arazi üzerine 398 milyon TL yatırımla 4 yıldızlı 89 odalı otel yapılacak.

haberimizvar.net- Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Koru Mahallesi 2128 ada 3 parseldeki metrekarelik arazi üzerine 398 milyon 171 bin TL yatırımla 4 yıldızlı otel yapılacak. Yeşilyurt İnş. ve Turizm San. Tic. A.Ş. tarafından yapılacak otelde 89 oda ve 194 yatak kapasitesi bulunuyor.

Otel arazisi, Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden alınan onaylı Antalya-Burdur-Isparta Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planına göre “Turizm Merkezi/Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi, Deniz Kaplumbağaları Üreme ve Koruma Alanı, Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı”nda kalıyor.

Tesisin inşaat aşamasında 54, işletme aşamasında ise 60 personel çalışması planlanıyor.

Otel projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı.

(Turizm güncel)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.