Hodri meydan!

SİYASET 27.07.2024 - 12:20, Güncelleme: 27.07.2024 - 12:20
 

Hodri meydan!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, saray rejiminin CHP'li belediyelerin önünü kesmek için hergün yeni bir icat çıkardığını iddia etti. Kıran "AKP'nin mali darbe girişimine karşı hodri meydan" dedi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, saray rejiminin CHP'li belediyeleri çalıştırmamak için hergün yeni bir icat çıkardığını iddia etti. Kıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AKP'nin mali darbe girişimine karşı hodri meydan" dedi. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, CHP'li belediyelerin vergi borçlarının tahsilatına yönelik uygulamala sert tepki gösterdi. Kıran, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:  "SARAY REJİMİ, CHP'li belediyeleri çalıştırmamak, temel hizmetlerin önünü kesmek, ekonomik krizin bütün yükünü belediyelere yüklemek için her gün yeni bir icat çıkartıyor. AKP'li belediyelerin yıllarca ödemediği SGK borçları üzerinden yönetimi CHP'ye geçen belediyeleri, esasında vatandaşın kendisini cezalandırmak istiyorlar.  Belediyelerin çoğunluğunu CHP kazanınca, iktidarın aklına kendi dönemlerinden kalan bu borçları tahsil etmek gelmiş! Belediyelerimizin dar gelirliye yönelik hizmetleri, hiçbir kimseyi darda bırakmama politikası, herkese el uzatması kanlarına dokunuyor. Genel Başkanımızın dediği gibi; "AKP, borç batağına soktuğu belediyelerin SGK borçlarını hemen ödeyin diye tehdit ediyor. Yandaş şirketlerin 660 milyar TL'lik vergisini affet, sonra kaybetmenin hazımsızlığıyla her siyasi görüşten insana fatura çıkar. Hodri meydan! Vatandaşa hizmetten bir adım geri atmayacağız!" Belediyelerimize yönelik bu mali darbe girişimine karşı milletin iradesini sonuna kadar savunacak, krizin faturasını ne halk ne de belediyelerimizin ödemesine izin vermeyeceğiz!  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, saray rejiminin CHP'li belediyelerin önünü kesmek için hergün yeni bir icat çıkardığını iddia etti. Kıran "AKP'nin mali darbe girişimine karşı hodri meydan" dedi.

haberimizvar.net-  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, saray rejiminin CHP'li belediyeleri çalıştırmamak için hergün yeni bir icat çıkardığını iddia etti. Kıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AKP'nin mali darbe girişimine karşı hodri meydan" dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, CHP'li belediyelerin vergi borçlarının tahsilatına yönelik uygulamala sert tepki gösterdi. Kıran, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

"SARAY REJİMİ, CHP'li belediyeleri çalıştırmamak, temel hizmetlerin önünü kesmek, ekonomik krizin bütün yükünü belediyelere yüklemek için her gün yeni bir icat çıkartıyor.
AKP'li belediyelerin yıllarca ödemediği SGK borçları üzerinden yönetimi CHP'ye geçen belediyeleri, esasında vatandaşın kendisini cezalandırmak istiyorlar. 
Belediyelerin çoğunluğunu CHP kazanınca, iktidarın aklına kendi dönemlerinden kalan bu borçları tahsil etmek gelmiş!
Belediyelerimizin dar gelirliye yönelik hizmetleri, hiçbir kimseyi darda bırakmama politikası, herkese el uzatması kanlarına dokunuyor.
Genel Başkanımızın dediği gibi;
"AKP, borç batağına soktuğu belediyelerin SGK borçlarını hemen ödeyin diye tehdit ediyor. Yandaş şirketlerin 660 milyar TL'lik vergisini affet, sonra kaybetmenin hazımsızlığıyla her siyasi görüşten insana fatura çıkar.
Hodri meydan! Vatandaşa hizmetten bir adım geri atmayacağız!"
Belediyelerimize yönelik bu mali darbe girişimine karşı milletin iradesini sonuna kadar savunacak, krizin faturasını ne halk ne de belediyelerimizin ödemesine izin vermeyeceğiz!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.