aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

İftar saatinde maç durdu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2025 - 13:27, Güncelleme: 06.03.2025 - 13:27
 

İftar saatinde maç durdu

Antalya'da U17 Ligi 1. Grupta oynanan Filintaspor-Akdenizspor maçının ikinci yarısının ilk dakikaları iftar saatine denk geldi. Topun ağlarla buluştuğu sırada ezan okununca, hakem Hidayet Eşer, golü verdikten hemen sonra oruçların açılması için düdüğünü çalarak oyunu durdurdu. Hakemler ile futbolcular su ve hurma ile oruçlarını açtıktan sona maça kaldığı yerden devam edildi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Zeytinköy 3 numaralı sahada 2 Mart Pazar günü saat 18.00’da Filinta Spor Kulübü ile Akdenizspor arasında oynanan U17 Ligi 1. Grup karşılaşmasının ikinci yarısında izleyenlerin takdirini toplayan bir an yaşandı. Hidayet Eşer, Başar Demirel ve Enes Yüksel hakem üçlüsünün yönettiği müsabakanın ikinci yarısının başında bir frikik kararı verildi. Topun ağlarla buluştuğu pozisyon esnasında ise akşam ezanı okundu. Golü verdiğini belirtmek için düdüğünü çalan hakem, hemen ardından ise bir düdük daha çalarak futbolcuları saha kenarına davet etti. Oruçlarını su ve hurmayla açan hakemler ile futbolcular, 5 dakikalık aranın ardından maça kaldıkları yerden devam etti. Karşılaşma Filinta Spor Kulübü’nün 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.
Antalya'da U17 Ligi 1. Grupta oynanan Filintaspor-Akdenizspor maçının ikinci yarısının ilk dakikaları iftar saatine denk geldi. Topun ağlarla buluştuğu sırada ezan okununca, hakem Hidayet Eşer, golü verdikten hemen sonra oruçların açılması için düdüğünü çalarak oyunu durdurdu. Hakemler ile futbolcular su ve hurma ile oruçlarını açtıktan sona maça kaldığı yerden devam edildi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Zeytinköy 3 numaralı sahada 2 Mart Pazar günü saat 18.00’da Filinta Spor Kulübü ile Akdenizspor arasında oynanan U17 Ligi 1. Grup karşılaşmasının ikinci yarısında izleyenlerin takdirini toplayan bir an yaşandı. Hidayet Eşer, Başar Demirel ve Enes Yüksel hakem üçlüsünün yönettiği müsabakanın ikinci yarısının başında bir frikik kararı verildi. Topun ağlarla buluştuğu pozisyon esnasında ise akşam ezanı okundu. Golü verdiğini belirtmek için düdüğünü çalan hakem, hemen ardından ise bir düdük daha çalarak futbolcuları saha kenarına davet etti. Oruçlarını su ve hurmayla açan hakemler ile futbolcular, 5 dakikalık aranın ardından maça kaldıkları yerden devam etti.
Karşılaşma Filinta Spor Kulübü’nün 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.