ATSO hayatın içinde

YEREL 19.05.2024 - 11:13, Güncelleme: 19.05.2024 - 12:32
 

ATSO hayatın içinde

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 'Otizm Erken Farkındalık' eğitimi düzenlenledi. Eğitim seminerin aç ılışında konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımıcısı Fatih Kabadayı, ATSO'nun sadece ticarette, turizmde ve sanayide değil toplumu ilgilendiren her konuda çalışma içinde olduğunu vurguladı.

haberimizvar.net-ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Meclis Başkan Yardımcısı Nilay Akbaş, ATSO 48. Grup Eğitim Faaliyetleri Meslek Komitesi tarafından gerçekleştirilen “Otizm Erken Farkındalık” eğitimine katıldı.  Otizm’in sadece yılda bir gün hatırlatılması gereken bir konu olmaktan çıkartılarak, bu yönde toplum bilincinin oluşturması gerekliliğine dikkat çekmek amacı ile komite üyelerine yönelik olarak ATSO Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitimde, Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu konuşmacı olarak yer aldı. Toplantının açılışında konuşan Kabadayı, "Bizler, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece tarımda, ticarette, turizmde ve sanayi değil toplumu ilgilendiren tüm konularda çalışmalarımız sürdürmeyi temel vizyonumuz olarak kabul ediyoruz. Tüm çalışma ve uygulamalarımızı bu vizyonu dikkate alarak stratejilerimizi belirliyoruz" dedi. Program sonunda Başkan Yardımcımız Fatih Kabadayı ve Meclis Başkan Yardımcımız Nilay Akbaş, Eğitmen Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu'na hediye takdim etti.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 'Otizm Erken Farkındalık' eğitimi düzenlenledi. Eğitim seminerin aç ılışında konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımıcısı Fatih Kabadayı, ATSO'nun sadece ticarette, turizmde ve sanayide değil toplumu ilgilendiren her konuda çalışma içinde olduğunu vurguladı.

haberimizvar.net- ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Meclis Başkan Yardımcısı Nilay Akbaş, ATSO 48. Grup Eğitim Faaliyetleri Meslek Komitesi tarafından gerçekleştirilen “Otizm Erken Farkındalık” eğitimine katıldı.  Otizm’in sadece yılda bir gün hatırlatılması gereken bir konu olmaktan çıkartılarak, bu yönde toplum bilincinin oluşturması gerekliliğine dikkat çekmek amacı ile komite üyelerine yönelik olarak ATSO Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitimde, Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantının açılışında konuşan Kabadayı, "Bizler, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece tarımda, ticarette, turizmde ve sanayi değil toplumu ilgilendiren tüm konularda çalışmalarımız sürdürmeyi temel vizyonumuz olarak kabul ediyoruz. Tüm çalışma ve uygulamalarımızı bu vizyonu dikkate alarak stratejilerimizi belirliyoruz" dedi.
Program sonunda Başkan Yardımcımız Fatih Kabadayı ve Meclis Başkan Yardımcımız Nilay Akbaş, Eğitmen Prof. Dr. Serhat Nasıroğlu'na hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.