aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

İşitme Engelliler finale yükseldi

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.05.2024 - 15:06, Güncelleme: 28.05.2024 - 15:06
 

İşitme Engelliler finale yükseldi

Antalya'nın Serik ilçesinde Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nca düzenlenen 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, İngiltere'yi 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

haberimizvar.net- İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ile İngiltere karşılaştı. Ay-yıldızlılar; 31'inci dakikada Musa Bulut ve 57'nci dakikada Mete Kılıç'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Milliler, maç sonunda Erik dalı türküsü eşliğinde oynayarak galibiyeti kutladı. Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Polonya'yı 3-0 mağlup eden Ukrayna oldu. Türkiye ile Ukrayna karşılaşması 30 Mayıs Perşembe günü saat 10.30'da Calista Sports Center'da oynanacak. Şampiyonada bugün saat 17.00'de Fransa- Yunanistan ve Almanya- İtalya maçları yapılacak. TEKNİK DİREKTÖR RAMAZAN KARACİF: 1 HAZİRAN'DA 'BİRLİKTE BAŞARDIK' DİYEREK BU KUPAYI ÜLKEMİZE HEDİYE EDECEĞİZ Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İşitme Engelliler A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ramazan Karacif, "Çeyrek finali geçtik. Yarı finaldeyiz. Bana göre turnuvanın en düzenli, en planlı, en güçlü rakibini yendik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Müthiş bir maç oldu. Oyuncularıma güvendiğimi, inandığımı söyledim. 18 Mart'ta 'Birlikte başaracağız' diye başladık. İnşallah 1 Haziran'da da 'Birlikte başardık' diyerek bu kupayı ülkemize hediye edeceğiz" dedi.
Antalya'nın Serik ilçesinde Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nca düzenlenen 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, İngiltere'yi 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

haberimizvar.net- İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ile İngiltere karşılaştı. Ay-yıldızlılar; 31'inci dakikada Musa Bulut ve 57'nci dakikada Mete Kılıç'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Milliler, maç sonunda Erik dalı türküsü eşliğinde oynayarak galibiyeti kutladı.

Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Polonya'yı 3-0 mağlup eden Ukrayna oldu. Türkiye ile Ukrayna karşılaşması 30 Mayıs Perşembe günü saat 10.30'da Calista Sports Center'da oynanacak. Şampiyonada bugün saat 17.00'de Fransa- Yunanistan ve Almanya- İtalya maçları yapılacak.

TEKNİK DİREKTÖR RAMAZAN KARACİF: 1 HAZİRAN'DA 'BİRLİKTE BAŞARDIK' DİYEREK BU KUPAYI ÜLKEMİZE HEDİYE EDECEĞİZ

Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İşitme Engelliler A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ramazan Karacif, "Çeyrek finali geçtik. Yarı finaldeyiz. Bana göre turnuvanın en düzenli, en planlı, en güçlü rakibini yendik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Müthiş bir maç oldu. Oyuncularıma güvendiğimi, inandığımı söyledim. 18 Mart'ta 'Birlikte başaracağız' diye başladık. İnşallah 1 Haziran'da da 'Birlikte başardık' diyerek bu kupayı ülkemize hediye edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.