SES'in karma sergisi açıldı

YEREL 29.05.2024 - 10:29, Güncelleme: 29.05.2024 - 10:29
 

SES'in karma sergisi açıldı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) Antalya Şubesi üyelerinin eserlerinden oluşan karma sergisi Aydın Kanza Sanat Galerisinde açıldı.

haberimizvar.net- Açılış kurdelesi SES Antalya Şubesi Eş Başkanları Şükran İçöz ve Kaan Taşer tarafından yapıldı. Açılışta konuşan SES Antalya Şube Başkanı Şükran “ Biz sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini hep mesleki konularda görüyorsunuz. Bu gün işimizden arta kalan zamanda yaptığımız sanatsal çalışmalarla karşınızdayız. SES Antalya Şube olarak bundan sonrada kültürel ve sanatsal etkinliklerle karşınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. Açılışın ardından Keman sanatçısı Elif Alkan keman dinletisi sundu. Dinletin ardından sergiye eserleriyle katkı sunan Ulaş Yılmaz, Atakan Soydar, Hande Nur Alağan, Elmas Döşemesi, Hüsniye Dursun Kozak, Zeynep Gül Boz demir ve Aslı Soydar’a teşekkür belgesi taktim edildi.  SES Antalya Şubesi’nin karma sergisi 31 Mayıs’a kadar sanat severlerin ziyaretine açık kalacak.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) Antalya Şubesi üyelerinin eserlerinden oluşan karma sergisi Aydın Kanza Sanat Galerisinde açıldı.

haberimizvar.net- Açılış kurdelesi SES Antalya Şubesi Eş Başkanları Şükran İçöz ve Kaan Taşer tarafından yapıldı. Açılışta konuşan SES Antalya Şube Başkanı Şükran “ Biz sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini hep mesleki konularda görüyorsunuz. Bu gün işimizden arta kalan zamanda yaptığımız sanatsal çalışmalarla karşınızdayız. SES Antalya Şube olarak bundan sonrada kültürel ve sanatsal etkinliklerle karşınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılışın ardından Keman sanatçısı Elif Alkan keman dinletisi sundu. Dinletin ardından sergiye eserleriyle katkı sunan Ulaş Yılmaz, Atakan Soydar, Hande Nur Alağan, Elmas Döşemesi, Hüsniye Dursun Kozak, Zeynep Gül Boz demir ve Aslı Soydar’a teşekkür belgesi taktim edildi. 

SES Antalya Şubesi’nin karma sergisi 31 Mayıs’a kadar sanat severlerin ziyaretine açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.