Aksu Ak Parti'de neler oluyor?

SİYASET 04.06.2024 - 14:43, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:06
 

Aksu Ak Parti'de neler oluyor?

Aksu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Mekik, meclisteki konuşmasında Ak Partili Aksu Belediye eski Başkanı Halil Şahin ve ekibine yönelik olarak, "Geçmişte hata yapanlar şu anda burada yok, silindiler. Biz onların devamı değiliz" dedi. Mekik'in konuşmasının Ak Parti'de gerilime yol açtığı ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerinde hayal kırıklığı yaşayan Ak Parti'de yenilginin faturasının kimlere kesileceği tartışılırken, Antalya Aksu'dan gelen bir eleştiri iktidar partisinin moral motivasyonunun iyice düşmesine neden oldu. Aksu Belediye Meclisi toplantısında söz alan Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Mekik, partilisi Ak Partili Aksu Belediye eski Başkanı Halil Şahin ve ekibine yönelik olarak, "Geçmişte hata yapanlar şu anda burada yok, silindiler. Biz onların devamı değiliz" ifadelerini kullandı. Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Mekik'in sözleri Aksu Belediye Meclis salonunda buz gibi bir hava esmesine neden olurken, kimi Ak Partililer, Mehmet Mekik'in geçmişte birlikte çalıştığı partililerine 'Biz onların devamı değiliz' şeklindeki eleştirilerinin rahatsız edici olduğunu, durumu Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'na ilettiklerini belirterek, "Bir yanlış varsa, iyi gitmeyen bir şeyler varsa, ya da geçmişte yaşanmışsa bunları kendi içimizde tartışıp, çözmek yerine Aksu Belediye Meclisi'nde konuşmak, kamuoyunda Ak Parti'de bir iç kavga bir hesaplaşma olduğu imajını yaratır ki bu da partimize zarar verir" yorumunu yapıyorlar.
Aksu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Mekik, meclisteki konuşmasında Ak Partili Aksu Belediye eski Başkanı Halil Şahin ve ekibine yönelik olarak, "Geçmişte hata yapanlar şu anda burada yok, silindiler. Biz onların devamı değiliz" dedi. Mekik'in konuşmasının Ak Parti'de gerilime yol açtığı ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerinde hayal kırıklığı yaşayan Ak Parti'de yenilginin faturasının kimlere kesileceği tartışılırken, Antalya Aksu'dan gelen bir eleştiri iktidar partisinin moral motivasyonunun iyice düşmesine neden oldu.

Aksu Belediye Meclisi toplantısında söz alan Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Mekik, partilisi Ak Partili Aksu Belediye eski Başkanı Halil Şahin ve ekibine yönelik olarak, "Geçmişte hata yapanlar şu anda burada yok, silindiler. Biz onların devamı değiliz" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Mekik'in sözleri Aksu Belediye Meclis salonunda buz gibi bir hava esmesine neden olurken, kimi Ak Partililer, Mehmet Mekik'in geçmişte birlikte çalıştığı partililerine 'Biz onların devamı değiliz' şeklindeki eleştirilerinin rahatsız edici olduğunu, durumu Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'na ilettiklerini belirterek, "Bir yanlış varsa, iyi gitmeyen bir şeyler varsa, ya da geçmişte yaşanmışsa bunları kendi içimizde tartışıp, çözmek yerine Aksu Belediye Meclisi'nde konuşmak, kamuoyunda Ak Parti'de bir iç kavga bir hesaplaşma olduğu imajını yaratır ki bu da partimize zarar verir" yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.