Çardaklar yıkılıyor

YEREL 05.06.2024 - 11:29, Güncelleme: 05.06.2024 - 11:29
 

Çardaklar yıkılıyor

Antalya'nın Aksu ilçesi Kumköy sahilinde yıllardır yerli halkın işgal ettiği, bedava tatilin adresi olarak bilinen çardakların yıkımı için tebligatlar yapıldı. Çok kısa sürede çardakların yıkımının gerçekleştirileceğini belirten Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Kumsal işgali denilince herkesin aklına Kumköy geliyor. Bu görüntüler Antalya'ya, Türkiye'ye yakışmıyor. Kumköy'deki işgalleri kaldıracağız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Aksu ilçesi Kumköy sahilinde bulunan ve bedava tatilin adresi olarak bilinen çardakların yıkımı için resmi tebligat gönderildi. Kumköy'de kaçak yapılan çardakların oluşturduğu görüntünün Antalya'ya ve Türkiye'ye yakışmadığını belirten Antalya Valisi Hulusi Şahin, çardakların yıkımına en kısa sürede başlanacağını söyledi. Vali Şahin, "Kumsal işgali denilince herkesin aklına Kumköy geliyor.Kaçak ve işgallerin yıkımına Kumköy'den başlayacağız. Kumköy'deki işgalleri kaldıracağız. Bu konuda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kararlı, Aksu Belediyesi kararlı. Hukuki süreç tamamlandı, tebligatlar gitti. Çok yakın zamanda yıkımlar başlayacak. Bu konuda herkes hesabını kitabını yapsın. Bu görüntüleri kaldıracağız" dedi. PLAJI HALKA AÇACAĞIZ Vali Şahin, Kumköy'deki çardakların kaldırılmasından sonra alanın temizlenerek otellere satılacağı yönünde iddialar olduğunu hatırlatarak, "Buraları temizledikten sonra otellere satılması söz konusu bile değil. Burayı halk plajı yapacağız. Tamamen halkın kullanacağı ve girişin ücretsiz olacağı bir yer yapacağız. Bu konu açıktır ve müzakereye de kapalıdır. Çok kısa sürede çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu. AK PARTİLİ ŞAHİN UYMADI CHP'Lİ YILDIRIM YIKIM KARARI ALDI Aksu Kumköy sahili uzun süredir yerli halkın işgali altındaydı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çardaklar için yıkım kararı vermesine rağmen AK Partili Aksu Belediyesi eski Başkanı Halil Şahin, yıllara çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak yıkımı erteledi. 31 Mert yerel seçimlerinde Aksu Belediye Başkanı seçilen CHP'li İsa Yıldırım, ilk icraat olarak bedava tatilin adresi olduğu gibi mafyavari kişi ve grupların denetimine girdiği ileri sürülen çardaklar için yeni bir yıkım kararı aldı. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın yıkım kararı doğrultusunda Antalya Valiliği yıkımın gerçekleştirilmesi için düğmeye bastı ve çardak sahiplerine tebligatlar gönderildi.
Antalya'nın Aksu ilçesi Kumköy sahilinde yıllardır yerli halkın işgal ettiği, bedava tatilin adresi olarak bilinen çardakların yıkımı için tebligatlar yapıldı. Çok kısa sürede çardakların yıkımının gerçekleştirileceğini belirten Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Kumsal işgali denilince herkesin aklına Kumköy geliyor. Bu görüntüler Antalya'ya, Türkiye'ye yakışmıyor. Kumköy'deki işgalleri kaldıracağız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Aksu ilçesi Kumköy sahilinde bulunan ve bedava tatilin adresi olarak bilinen çardakların yıkımı için resmi tebligat gönderildi. Kumköy'de kaçak yapılan çardakların oluşturduğu görüntünün Antalya'ya ve Türkiye'ye yakışmadığını belirten Antalya Valisi Hulusi Şahin, çardakların yıkımına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Vali Şahin, "Kumsal işgali denilince herkesin aklına Kumköy geliyor.Kaçak ve işgallerin yıkımına Kumköy'den başlayacağız. Kumköy'deki işgalleri kaldıracağız. Bu konuda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kararlı, Aksu Belediyesi kararlı. Hukuki süreç tamamlandı, tebligatlar gitti. Çok yakın zamanda yıkımlar başlayacak. Bu konuda herkes hesabını kitabını yapsın. Bu görüntüleri kaldıracağız" dedi.

PLAJI HALKA AÇACAĞIZ

Vali Şahin, Kumköy'deki çardakların kaldırılmasından sonra alanın temizlenerek otellere satılacağı yönünde iddialar olduğunu hatırlatarak, "Buraları temizledikten sonra otellere satılması söz konusu bile değil. Burayı halk plajı yapacağız. Tamamen halkın kullanacağı ve girişin ücretsiz olacağı bir yer yapacağız. Bu konu açıktır ve müzakereye de kapalıdır. Çok kısa sürede çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

AK PARTİLİ ŞAHİN UYMADI CHP'Lİ YILDIRIM YIKIM KARARI ALDI

Aksu Kumköy sahili uzun süredir yerli halkın işgali altındaydı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çardaklar için yıkım kararı vermesine rağmen AK Partili Aksu Belediyesi eski Başkanı Halil Şahin, yıllara çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak yıkımı erteledi.

31 Mert yerel seçimlerinde Aksu Belediye Başkanı seçilen CHP'li İsa Yıldırım, ilk icraat olarak bedava tatilin adresi olduğu gibi mafyavari kişi ve grupların denetimine girdiği ileri sürülen çardaklar için yeni bir yıkım kararı aldı. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın yıkım kararı doğrultusunda Antalya Valiliği yıkımın gerçekleştirilmesi için düğmeye bastı ve çardak sahiplerine tebligatlar gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.