Serik'te yangını traktör ve ilaç motorlarıyla söndürmeye çalıştılar

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.06.2024 - 16:45, Güncelleme: 22.06.2024 - 16:45
 

Serik'te yangını traktör ve ilaç motorlarıyla söndürmeye çalıştılar

Antalya'nın Serik ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle sera atıklarının tutuşması sonucu çıkan yangında 3 dönüm anız arazisi, 1 sera ile zeytin ağaçları zarar gördü.

haberimizvar.net- Yangın, saat 13.00 sıralarında Dikmen mahallesi ile Kadriye mahallesi arasında yolun kenarındaki sera atıklarının tutuşması sonucu çıktı. İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sera atıklarından anız arazisine yayıldı. Alevleri söndürmek için mahalle sakinleri traktör ve ilaç motorlarıyla yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiye ekipleri 3 söndürme aracıyla orman işletme müdürlüğü de arazözle alevleri söndürme çalışması başlattı. Yangında 3 dönüm anız tarlası, bir seranın muşambaları ile çevresindeki zeytin ağaçları yandı. Yangına müdahale eden itfaiye erlerinden biri dumandan etkilendi. İtfaiyeciye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı. Ekiplerin müdahalesiyle alevler söndürüldü. 
Antalya'nın Serik ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle sera atıklarının tutuşması sonucu çıkan yangında 3 dönüm anız arazisi, 1 sera ile zeytin ağaçları zarar gördü.

haberimizvar.net- Yangın, saat 13.00 sıralarında Dikmen mahallesi ile Kadriye mahallesi arasında yolun kenarındaki sera atıklarının tutuşması sonucu çıktı. İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

Sera atıklarından anız arazisine yayıldı. Alevleri söndürmek için mahalle sakinleri traktör ve ilaç motorlarıyla yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiye ekipleri 3 söndürme aracıyla orman işletme müdürlüğü de arazözle alevleri söndürme çalışması başlattı. Yangında 3 dönüm anız tarlası, bir seranın muşambaları ile çevresindeki zeytin ağaçları yandı.

Yangına müdahale eden itfaiye erlerinden biri dumandan etkilendi. İtfaiyeciye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı. Ekiplerin müdahalesiyle alevler söndürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.