Kim kazanacak?

SİYASET 28.06.2024 - 14:12, Güncelleme: 28.06.2024 - 14:12
 

Kim kazanacak?

CHP Antalya İl Kadın Kolları'nın 30 Haziran Pazar günü yapılacak kongresinde başkanlık için Necla İnci Bayrak ile Sultan Yeğen yarışacak.

haberimizvar.net- İlçe kongrelerini tamamlayan CHP Antalya Örgütü'nde yeni bir seçim heyecanı yaşanıyor. CHP Antalya İl Kadın Kolları Kongresi 30 Haziran Pazar günü saat 11.00'da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleştirilecek. Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi seçilen mevcut İl Başkanı Nilüfer Deveci'nin aday olmayacağı kongrede başkanlık için Necla İnci Bayrak ile Sultan Yeğen yarışacak. Parti kulislerinde başkan adayı olacağı söylenen Suzan Şimşek'in adaylıktan vazgeçtiği bildiriliyor.
CHP Antalya İl Kadın Kolları'nın 30 Haziran Pazar günü yapılacak kongresinde başkanlık için Necla İnci Bayrak ile Sultan Yeğen yarışacak.

haberimizvar.net- İlçe kongrelerini tamamlayan CHP Antalya Örgütü'nde yeni bir seçim heyecanı yaşanıyor. CHP Antalya İl Kadın Kolları Kongresi 30 Haziran Pazar günü saat 11.00'da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi seçilen mevcut İl Başkanı Nilüfer Deveci'nin aday olmayacağı kongrede başkanlık için Necla İnci Bayrak ile Sultan Yeğen yarışacak. Parti kulislerinde başkan adayı olacağı söylenen Suzan Şimşek'in adaylıktan vazgeçtiği bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.