Antalyaspor 58 yaşında

SPOR 02.07.2024 - 14:07, Güncelleme: 02.07.2024 - 14:07
 

Antalyaspor 58 yaşında

2 Temmuz 1966'da Atilla Konuk ve arkadaşları tarafından kurulan Antalyaspor 58 yaşında. Antalyaspor'un 58'inci yaşı 7 Temmuz Pazar günü Boğaçayı'nda düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

haberimizvar.net- 2 Temmuz 1966'da Atilla Konuk ve arkadaşları tarafından kurulan  ve 11 Kasım 1966'da  profesyonel liglere adım atan Antalyaspor 58'inci yaşını kutluyor. Antalyaspor A.Ş, Antalyaspor Derneği ve Antalyaspor Vakfı olarak ayrılan kulüpte şirket sadece futbol, yönetiminden sorumlu. Antalyaspor Derneği bünyesinde voleybol, cimnastik, masa tenisi, Amerikan Futbolu, ragbi, bisiklet, judo, su topu, Triatlon, espor, yüzme, atletizm, boks, buz hokeyi ve güç dalları bulunuyor. Lakabı 'Akrep' olan Antalyaspor'un arması beyaz zemin üzerine kırmızı renkle oluşturulmuş bir çemberle çevrelendi. Çemberin ortasında kırmızı renkte Antalya'nın sembollerinden Yivli Minare ve onun altında da kulübün kuruluş tarihi olan 1966 yazılı bulunuyor. Minarenin iki yanında çemberin kenarlarıyla paralel açıda kırmızı renkli A ve S harfleri armaya tamamlıyor.
2 Temmuz 1966'da Atilla Konuk ve arkadaşları tarafından kurulan Antalyaspor 58 yaşında. Antalyaspor'un 58'inci yaşı 7 Temmuz Pazar günü Boğaçayı'nda düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

haberimizvar.net- 2 Temmuz 1966'da Atilla Konuk ve arkadaşları tarafından kurulan  ve 11 Kasım 1966'da  profesyonel liglere adım atan Antalyaspor 58'inci yaşını kutluyor. Antalyaspor A.Ş, Antalyaspor Derneği ve Antalyaspor Vakfı olarak ayrılan kulüpte şirket sadece futbol, yönetiminden sorumlu.

Antalyaspor Derneği bünyesinde voleybol, cimnastik, masa tenisi, Amerikan Futbolu, ragbi, bisiklet, judo, su topu, Triatlon, espor, yüzme, atletizm, boks, buz hokeyi ve güç dalları bulunuyor. Lakabı 'Akrep' olan Antalyaspor'un arması beyaz zemin üzerine kırmızı renkle oluşturulmuş bir çemberle çevrelendi.

Çemberin ortasında kırmızı renkte Antalya'nın sembollerinden Yivli Minare ve onun altında da kulübün kuruluş tarihi olan 1966 yazılı bulunuyor. Minarenin iki yanında çemberin kenarlarıyla paralel açıda kırmızı renkli A ve S harfleri armaya tamamlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.