Antalyalı Efe İtalya'da Türkiye'yi temsil edecek

SPOR 21.08.2024 - 10:50, Güncelleme: 21.08.2024 - 10:50
 

Antalyalı Efe İtalya'da Türkiye'yi temsil edecek

Antalyalı karateci Efe Sağdıç, Ekim ayında İtalya'nın Venedik kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Antalya'yı ve Türkiye'yi temsil edecek.

haberimizvar.net- Antalya Karateci İl Temsilcisi olan antrenör Mustafa Avcı, 6 yaşından beri karate karate yapan ve şu anda 16 yaşında olan Efe Sağdıç'ın son Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olduğunu, Türkiye şampiyonu olarak da  Ekim ayında yapılacak Dünya Karate Şampiyonası'na katılmayı garantilediğini söyledi. Efe Sağdıç, Karate Milli Takımı 50 günlük bir kampın ardından İtalya'nın Venedik kentinde Dünya Şampiyonası'nda yarışacağını söyledi. KARATEYE AKİK SPORCULARI DAMGA VURUYOR Antalya Karate İl Temsilcisi ve antrenörü Mustafa Avcı, Antalya'da karate sporuna AKİK sporcularının damga vurduğunu öne sürdü. Avcı, 15-18 Ağustos tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası'na AKİK Kulübü sporcularında Efe Sağdıç'ın Türkiye Şampiyonası, Kamile İlayda Gencer'in ise Türkiye ikincisi olduğunu belirtti. Sivas'ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda AKİK sporcularından Efe Sarı Türkiye beşincisi, Melih İçel Türkiye yedinciliğini kazanırken, Seçkin Berat ön eleme birincisi oldu.
Antalyalı karateci Efe Sağdıç, Ekim ayında İtalya'nın Venedik kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Antalya'yı ve Türkiye'yi temsil edecek.

haberimizvar.net- Antalya Karateci İl Temsilcisi olan antrenör Mustafa Avcı, 6 yaşından beri karate karate yapan ve şu anda 16 yaşında olan Efe Sağdıç'ın son Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olduğunu, Türkiye şampiyonu olarak da  Ekim ayında yapılacak Dünya Karate Şampiyonası'na katılmayı garantilediğini söyledi. Efe Sağdıç, Karate Milli Takımı 50 günlük bir kampın ardından İtalya'nın Venedik kentinde Dünya Şampiyonası'nda yarışacağını söyledi.

KARATEYE AKİK SPORCULARI DAMGA VURUYOR

Antalya Karate İl Temsilcisi ve antrenörü Mustafa Avcı, Antalya'da karate sporuna AKİK sporcularının damga vurduğunu öne sürdü. Avcı, 15-18 Ağustos tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası'na AKİK Kulübü sporcularında Efe Sağdıç'ın Türkiye Şampiyonası, Kamile İlayda Gencer'in ise Türkiye ikincisi olduğunu belirtti. Sivas'ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda AKİK sporcularından Efe Sarı Türkiye beşincisi, Melih İçel Türkiye yedinciliğini kazanırken, Seçkin Berat ön eleme birincisi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.