Servislere sıkı denetim

ASAYİŞ 12.09.2024 - 09:52, Güncelleme: 12.09.2024 - 09:52
 

Servislere sıkı denetim

Antalya'da okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin okula ve evlerine güvenli yolculukla dönmeleri için denetimler sıkılaştırıldı. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timlerince okul servis araçlarında denetim gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalya'da yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte okul servis araçlarının denetimi de başladı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timleri, Trafik Şube Müdürlüğü'nce planlanan özel denetim kapsamında okul servis araçlarına yönelik kontroller gerçekleştirdiler. Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, okul servis araçlarına yönelik denetimlerin aralıksız devam edileceği belirtirdi. Açıklamada, "Öğrencilerin ev ve okul arasında güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için okul servis araçları ve şoförlerinin denetimlerini yapan timler, araçların servis yönetmeliğine uygunluğunu, öğrencilerin emniyet kemeri kullanımı ve trafikte dikkat edecekleri hususları kontrol edilerek, sürücü ve öğrencilere dikkat edilecek hususları hatırlatmışlardır" denildi.
Antalya'da okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin okula ve evlerine güvenli yolculukla dönmeleri için denetimler sıkılaştırıldı. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timlerince okul servis araçlarında denetim gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalya'da yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte okul servis araçlarının denetimi de başladı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timleri, Trafik Şube Müdürlüğü'nce planlanan özel denetim kapsamında okul servis araçlarına yönelik kontroller gerçekleştirdiler. Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, okul servis araçlarına yönelik denetimlerin aralıksız devam edileceği belirtirdi.

Açıklamada, "Öğrencilerin ev ve okul arasında güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için okul servis araçları ve şoförlerinin denetimlerini yapan timler, araçların servis yönetmeliğine uygunluğunu, öğrencilerin emniyet kemeri kullanımı ve trafikte dikkat edecekleri hususları kontrol edilerek, sürücü ve öğrencilere dikkat edilecek hususları hatırlatmışlardır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.