Yine dersine çalışmamış

SİYASET 12.09.2024 - 20:53, Güncelleme: 12.09.2024 - 20:53
 

Yine dersine çalışmamış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısında kendisini eleştirerek, 'proje, vizyon ve hizmet yok' diyen AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'e göndermede bulunarak, "Yine dersine çalışmamış, Antalya ve hizmetlerimizden bihaber" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, düzenlediği basın toplantısında kendisini eleştirip, "Proje, vizyon ve hizmet yok" diyen AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'e "Yine dersine çalışmamış, Antalya ve hizmetlerimizden bihaber" şeklinde göndermede bulundu. Böcek, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Yine dersine çalışmamış... Antalya ve hizmetlerimizden bihaber olan AKP İl Başkanı Ali Çetin seçim yenilgisinden duyduğu mahcubiyetle bugün bir basın toplantısı düzenlemiş. 31 Mart seçimlerinde 20 belediyenin 18’ini kaybetmenin verdiği başarısızlık nedeniyle istifasını duyuracağını düşünmüştüm. Halkımızın teveccühü ile 'Herkesin Başkanı' olarak 4 dönem Konyaaltı, 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmış birisiyim. Gerçekleri çarpıtarak beni ve yol arkadaşlarımı karalamaya kimsenin gücü yetmez. Önce Antalyalı vatandaşlarımızın kararına saygı duyacaksınız, yenilgiyi hazmedeceksiniz."
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısında kendisini eleştirerek, 'proje, vizyon ve hizmet yok' diyen AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'e göndermede bulunarak, "Yine dersine çalışmamış, Antalya ve hizmetlerimizden bihaber" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, düzenlediği basın toplantısında kendisini eleştirip, "Proje, vizyon ve hizmet yok" diyen AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'e "Yine dersine çalışmamış, Antalya ve hizmetlerimizden bihaber" şeklinde göndermede bulundu. Böcek, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Yine dersine çalışmamış...
Antalya ve hizmetlerimizden bihaber olan AKP İl Başkanı Ali Çetin seçim yenilgisinden duyduğu mahcubiyetle bugün bir basın toplantısı düzenlemiş. 31 Mart seçimlerinde 20 belediyenin 18’ini kaybetmenin verdiği başarısızlık nedeniyle istifasını duyuracağını düşünmüştüm. Halkımızın teveccühü ile 'Herkesin Başkanı' olarak 4 dönem Konyaaltı, 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmış birisiyim. Gerçekleri çarpıtarak beni ve yol arkadaşlarımı karalamaya kimsenin gücü yetmez.
Önce Antalyalı vatandaşlarımızın kararına saygı duyacaksınız, yenilgiyi hazmedeceksiniz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.