Antalyalı vekiller nerede?

GÜNDEM 24.09.2024 - 14:35, Güncelleme: 24.09.2024 - 14:17
 

Antalyalı vekiller nerede?

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Alanya'nın Payallar Mahallesi'nde yolu ve altyapısı olmayan; kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerde yapımına başlanan 200 yataklı devlet hastanesinin müteahhidinin sırra kadem bastığını, amacın vatandaşa hizmet değil müteahhitlere rant yaratmak olduğunu iddia etti. Gürsel Tekin, vatandaşın 740 milyonunun dağın başına gömülmesini eleştirirken, Antalya'nın 17 milletvekilinin konuya duyarsız kalması tepkilere yol açıyor.

haberimizvar.net- CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Antalya'nın Alanya ilçesi Payallar Mahallesi'nde yapımına başlanan 200 yataklı devlet hastanesinin müteahhidinin sırra kadem bastığını, hastane için kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerin seçilmesine tepki göstererek, 'Orada ölü bir yatırım var. Vatandaşın 740 milyon lirasını 740 milyon lirasını dağ başına gömdüler" dedi. Tepkisini 'Dağ başına hastane yapılır mı?' sözleriyle gösteren Tekin, "Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yere hastane yapıyorlar. Yol yok, altyapı yok. Amaç zaten vatandaşa hizmet değil, nasıl rant yaratır da müteahhitleri zengin ederiz diye düşünüyorlar. Zemin etüdü yapılmadığı için heyelan alanında yapılan inşaatta çökmeler yaşanıyor. Müteahhit kaçmış durumda" dedi. ANTALYALI VEKİLLER SUSKUN Antalya'nın Alanya ilçesinde dağ başına yapılan ölü yatırıma CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Çetin, tepki gösterirken, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ceylan derisi koltuklarını işgal eden  Antalya'nın 17 milletvekilinin sessiz kalması tepkilere yol açıyor. Vatandvatandaşlar, "CHP'li Gürsel Tekin, Alanya'daki bu ölü yatırıma İstanbul'dan ses çıkarıyor da, Antalya'nın 17 milletvekili hala sessizliğini koruyor. Bu nasıl anlayıştır?" şeklinde tepkilerini ortaya koyuyor. ZEMİN ETÜDÜ BİLE YAPILMAMIŞ Birkaç aydır atıl durumda olan Antalya'nın Alanya ilçesinde devlet hastanesi yapımı için belirlenen Payallar Mahallesi'ndeki alan için sağlıklı bir zemin etüdü yapılmadığı, yapımına 13 Nisan 2023'te başlanan ve Aralık 2024'te bitirilmesi planlandığı ancak, ölü bir inşaat haline olduğu ileri sürülüyor. İddialara göre, 740 milyon lira bedelle ihalesi yapılan hastane inşaatında yağışlar nedeniyle heyelan meydana geliyor ve çökmeler oluyor. Hastanenin müteahhide de bir süre önce tası tarağı toplayıp sırra kadem bastı. Ortada ölü bir inşaat kaldı.
CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Alanya'nın Payallar Mahallesi'nde yolu ve altyapısı olmayan; kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerde yapımına başlanan 200 yataklı devlet hastanesinin müteahhidinin sırra kadem bastığını, amacın vatandaşa hizmet değil müteahhitlere rant yaratmak olduğunu iddia etti. Gürsel Tekin, vatandaşın 740 milyonunun dağın başına gömülmesini eleştirirken, Antalya'nın 17 milletvekilinin konuya duyarsız kalması tepkilere yol açıyor.

haberimizvar.net- CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Antalya'nın Alanya ilçesi Payallar Mahallesi'nde yapımına başlanan 200 yataklı devlet hastanesinin müteahhidinin sırra kadem bastığını, hastane için kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerin seçilmesine tepki göstererek, 'Orada ölü bir yatırım var. Vatandaşın 740 milyon lirasını 740 milyon lirasını dağ başına gömdüler" dedi. Tepkisini 'Dağ başına hastane yapılır mı?' sözleriyle gösteren Tekin, "Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yere hastane yapıyorlar. Yol yok, altyapı yok. Amaç zaten vatandaşa hizmet değil, nasıl rant yaratır da müteahhitleri zengin ederiz diye düşünüyorlar. Zemin etüdü yapılmadığı için heyelan alanında yapılan inşaatta çökmeler yaşanıyor. Müteahhit kaçmış durumda" dedi.

ANTALYALI VEKİLLER SUSKUN

Antalya'nın Alanya ilçesinde dağ başına yapılan ölü yatırıma CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Çetin, tepki gösterirken, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ceylan derisi koltuklarını işgal eden  Antalya'nın 17 milletvekilinin sessiz kalması tepkilere yol açıyor. Vatandvatandaşlar, "CHP'li Gürsel Tekin, Alanya'daki bu ölü yatırıma İstanbul'dan ses çıkarıyor da, Antalya'nın 17 milletvekili hala sessizliğini koruyor. Bu nasıl anlayıştır?" şeklinde tepkilerini ortaya koyuyor.

ZEMİN ETÜDÜ BİLE YAPILMAMIŞ

Birkaç aydır atıl durumda olan Antalya'nın Alanya ilçesinde devlet hastanesi yapımı için belirlenen Payallar Mahallesi'ndeki alan için sağlıklı bir zemin etüdü yapılmadığı, yapımına 13 Nisan 2023'te başlanan ve Aralık 2024'te bitirilmesi planlandığı ancak, ölü bir inşaat haline olduğu ileri sürülüyor. İddialara göre, 740 milyon lira bedelle ihalesi yapılan hastane inşaatında yağışlar nedeniyle heyelan meydana geliyor ve çökmeler oluyor. Hastanenin müteahhide de bir süre önce tası tarağı toplayıp sırra kadem bastı. Ortada ölü bir inşaat kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.